Napi kínai horoszkóp 2019. február 16.: Bekopogtat az ajtón a boldogság

nlc | 2019. Február 16.
Bekopogtat az ajtón a boldogság. Vajon kinyitod, és beenged az életedbe a boldogságot? Egyáltalán meghallod a halk és apró kopogásokat? A kínai horoszkóp ma ebben segít.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Az ajtón kopogtat a boldogság (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A szeretetből mindenkinek jut bőségesen. Szeretetben élek. Örömmel adok szeretetet, örömmel fogadom el a szeretetet. A szeretet az életem része. Megnyitom magamat az igaz szeretetnek.

A Bivaly

A boldogság bekopogtat az ajtómon. Megnyitom magamat a boldogságnak. Befogadom az életembe a boldogságot. Megérdemlem, hogy igazán boldog legyek. Boldog vagyok, boldog az életem.

A Tigris

Sorsomat gondolataim alakítják. Arra gondolok, amit meg akarok valósítani. A jó dolgokra figyelek az életemben. Boldog vagyok, mert a boldogságra gondolok. Megteremtem az örömet, a jót az életemben.

A Nyúl

Tudom, hogy a jövő jó lesz. A jelenben teszek a boldog jövőért. Megnyitom magamat a jövő lehetőségeinek. Megteremtem a boldog jövőt magamnak. Figyelek a jelenre, megélem az örömet, a boldogságot.

A Sárkány

Bízom az életben, bízom az emberekben. Bízom önmagamban, bízom a lehetőségeimben. Megnyitom magamat a boldogságnak. Tudom, hogy jól alakul az életem. Teszek a boldog életért.

A Kígyó

Hiszek a boldogságban. Megnyitom magamat a valódi örömnek. Megnyitom magamat a boldog párkapcsolatnak. Megérdemlem a boldogságot. Megérdemlem, hogy boldogságban éljek.

A Ló

Ügyesen használom a lehetőségeimet. Mindenkor élek a élet adta lehetőségekkel. Meg tudom valósítani a céljaimat. Észreveszem a lehetőségeket az életemben. Megnyitom magamat a lehetőségek előtt.

A Kecske

Egészséget vonzok magamhoz. Az egészség mellett döntök. Figyelek magamra, figyelek a testem jelzéseire. Az egészségem fontos. Vigyázok magamra. A legjobbat adom magamnak.

A Majom

Szerencse hatja át életemet. Megnyitom magamat a szerencsének. Felismerem a szerencsés pillanatokat. Szerencsésnek érzem magamat. Jó az életem. Szerencsés az életem. Szerencsés ember vagyok.

A Kakas

Elég bátor vagyok a boldogsághoz. Elég bátor vagyok, hogy életembe engedjem a boldogságot. Meg merem nyitni a szívemet a boldogságnak. Hiszek a valódi boldogságban. Megérdemlem, hogy boldog legyek.

A Kutya

Felismerem az értékeimet. Tudom, hogy értékes ember vagyok. Értékes a munkám, értékesek a gondolataim. Használom az értékeimet. Büszke vagyok magamra. Büszke vagyok az értékes tulajdonságaimra.

A Disznó

Van helyem a világban. Jó helyen élek. Megtaláltam a valódi helyemet. Úgy érzem, végre a helyemen vagyok. Jól érzem magamat a világomban. A világ fontos része vagyok. Szeretem az életemet.

Exit mobile version