Napi kínai horoszkóp 2019. február 23.: A boldogság állapot, nem eredmény

nlc | 2019. Február 23.
A boldogság állapot, és nem eredmény. A boldogságot te magad választod. A boldogság az életed egyik legfőbb célja, nem kiváltság, nem elérhetetlen, és nem is megvalósíthatatlan. A kínai horoszkóp ma ebben erősít meg téged.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A boldogságot te is megérdemled (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Megélem az örömöt. Megélem a valódi boldogságot. Minden helyzetben a jót, a boldogítót választom. Magam döntök az életem fölött. Az öröm mellett döntök. Megérdemlem a boldogságot, megérdemlem az örömöt.

A Bivaly

A boldogságom belülről fakad. Árad belőlem a jókedv, a vidámság. Jól érzem magamat a bőrömben. Boldog és elégedett vagyok. A boldogság a természetesen létállapotom. Egyszerűen boldog vagyok.

A Tigris

Az öröm mindenben a társam. Tudatosan törekszem a vidámságra, az örömre. Megtalálom életemben a boldogságot. Megengedem magamnak az örömteli pillanatokat. Azt teszem, amit szeretek.

A Nyúl

A boldogság állapot és nem eredmény. Boldog vagyok, mert boldog akarok lenni. A boldogságot, az örömet választom. Megérdemlem a boldogságot, megérdemlem a boldog életet. Erre törekszem.

A Sárkány

Könnyű örömöt adni és kapni. Örömmel adok, és örömmel fogadok el. Szívesen lepem meg a szeretteimet. Örömmel fogadom el a meglepetéseket. Mindenkor megtalálom az öröm forrását az életemben.

A Kígyó

Örömre cserélem a bánatot. Elengedem a rossz kedvet, örömet csempészek az életembe. Tudom, mi tesz boldoggá. Tudatosan törekszem a boldogságra, a valódi örömre. Megvannak a magam örömforrásai. 

A Ló

Mosolyom boldoggá tesz másokat is. Szeretek mosolyogni. Mosolyommal örömet adok. Mosolyomért mosolyt kapok cserébe. Boldog vagyok, mert boldoggá teszek másokat. Jó az életem.

A Kecske

Boldog vagyok. Örömteli az életem. A boldogságot mindig magamban keresem. Mindig találok olyan tevékenységet, ami valóban boldoggá tesz. Ismerem a valódi boldogság titkát.

A Majom

Az örömöm gyógyító erejű. Szeretem és elfogadom magamat. A mosolyom, a belőlem áradó pozitív energia meggyógyít kívül és belül. Az öröm a leghatékonyabb orvosság. Igazán jól vagyok.

A Kakas

Boldogságot sugárzok magam köré. Körülvesz a boldogság. Boldogságban élek. Elégedett vagyok az életemmel. Megérdemlem a boldogságot. Boldogságot adok, és elfogadom másoktól a boldog pillanatokat.

A Kutya

Hagyom, hogy boldog legyek. Megengedem magamnak a boldogságot. A boldogság csak rajtam múlik. Élek vele. Élek a  boldogság lehetőségével. Mindig megtalálom a boldogság valódi forrását.

A Disznó

Könnyen teszek boldoggá másokat. Örömmel teszek boldoggá másokat. Minden, amit adok sokszorosan száll vissza rám. Minél több boldogságot adok, annál többet kapok vissza.

Exit mobile version