Napi kínai horoszkóp 2019. február 27.: Lepereg rólad a rossz

nlc | 2019. Február 27.
Lepereg most a rossz rólad is. Elmúlik minden, ami fájdalmas, ami már csak visszahúzna téged. A kínai horoszkóp szerint ma könnyedén elengedhetsz minden rosszat az életedből.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Lepereg minden rossz, hogy befogadhasd a jót az életedbe (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A nyugalom a természetes állapotom. Könnyedén elengedem a stresszt, a feszültséget. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Minden rosszat elengedek, csak a jó dolgok hatnak rám.

A Bivaly

Szerelmemmel összhangban élek. Harmóniában, békében, boldogságban, egyetértésben élek a párommal. Szeretem az életemet. Boldog vagyok, hogy a párommal élhetek. Teljes az életem. 

A Tigris

Minden perc újabb lehetőség. Mindenkor felismerem a lehetőségeket. Örömmel élek a lehetőségekkel. Az életemért magam felelek. Én döntöm el, melyik lehetőséget választom az életemben.

A Nyúl

Humorral szemlélem a hétköznapokat. Optimistán tekintek magamra. Minden helyzetnek meglátom a jó oldalát. A humor megkönnyíti az életemet. Tudok magamon is jóízűen nevetni.

A Sárkány

Szeretem a gyermeki énemet. Szeretem a belső gyermeket. Vigyázok magamra, vigyázok a gyermeki énemre. Megőrzöm a gyermeki vidámságot és kíváncsiságot. Mindennap találok örömet az életemben.

A Kígyó

Önmagamra is szánok időt, nemcsak szeretteimre. Mindennap teszek önmagamért. Mindennap szánok időt arra, amit igazán szeretek. Akkor vagyok igazán boldog, amikor önmagamért is tehetek. 

A Ló

Türelmem napról napra gyarapszik. Napról napra egyre türelmesebb, egyre toleránsabb vagyok. Lepereg rólam mások türelmetlensége. Minden helyzetben a saját magam ura vagyok. 

A Kecske

Szívesen segítek mindenkinek. Örömmel segítek a többieknek, örömmel fogadom el mások segítségét. Minden önzetlen segítségem visszaszáll rám. Önzetlenségemet megjutalmazza az univerzum.

A Majom

Nyitott vagyok a világra. Nyitott vagyok a többi emberre. Kíváncsian tekintek a világomra, a környezetemre. Az ítélkezés lepereg rólam. Elfogadom magamat, elfogadom a többieket.

A Kakas

Mindennap tanulok valami újat. Mindennap nyitott vagyok az újdonságokra. Szeretem a változást, szeretem az újat. Szívesen tanulok, szívesen gyűjtöm az új információkat. Nyitott vagyok az újra.

A Kutya

Lepereg rólam a rossz. Elengedek minden fájdalmas érzést és gondolatot. Jó dolgok történnek velem, amikor a jóra figyelek. A jelenben jó és örömteli, a jelenben élek. Boldog vagyok, mert lepereg rólam a rossz.

A Disznó

Csekkjeim befizetése engem gazdagít. Örömmel fizetem be a csekkeket. Szeretem a pénzt. Áramlik hozzám a pénz. Szeretem használni a pénzt. Örömmel fizetem be a kötelezettségeket.

Exit mobile version