Napi kínai horoszkóp 2019. február 28.: A jóság az egyetlen, ami számít

nlc | 2019. Február 28.
A jóság az egyetlen, ami számít. A kínai horoszkóp tanácsa szerint, ha igazán jóra vágysz, tégy jót másokkal. Amikor jót teszel, veled is jót tesznek – így működik a vonzás törvénye...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma csak a jóság számít (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Lelki sebeim az idő minden irányában begyógyulnak. Elengedem a fájdalmas múltat, elengedem a sérüléseket. A jelenben boldog és elégedett vagyok. A jelenben csak jó dolgok történnek velem.

A Bivaly

Szeretet és harmónia sugárzik belőlem. Békében, szeretetben élek önmagammal és a környezetemmel. Boldog és harmonikus az életem. Törekszem a jóra, törekszem a harmóniára.

A Tigris

Szívem szeretetet ad és kap. Örömmel adok szeretetet, örömmel fogadom el a szeretetet. Szeretek és engem is szeretnek. Jóságomért jót kapok cserébe. Boldog és elégedett vagyok.

A Nyúl

Szeretem a harmóniát. Harmóniában élek önmagammal, harmóniában élek a környezetemmel. Nyugalomról, boldogságról szól az életem. Mindennap történnek velem jó dolgok. Észre veszem a szépet, a jót az életemben.

A Sárkány

Az egészség a valóság. Mindenkor az egészséget választom. Tudatosan figyelek magamra, tudatosan figyelek az egészségemre. Felismerem testem jelzéseit, változtatok, amikor csak szükséges.

A Kígyó

Nyugalommal reagálok minden helyzetre. Minden helyzetben higgadt tudok maradni. Szeretettel mondom el a véleményemet. Szeretettel válaszok a feszült helyzetekben. Nyugalommal, szeretettel minden problémát könnyedén megoldok.

A Ló

Kezemben tartom az életemet. Én döntök az életemről. Én tudhatom, mi a legjobb nekem. Minden helyzetben vállalom magamért a felelősséget. Minden helyzetben a tőlem telhető legjobbat teszem. 

A Kecske

Gondolataim frissességét megőrzöm. Folyamatosan képezem magamat. Szívesen tanulok, szívesen fejlődöm. Az olvasás, a tanulás frissen tartja az elmémet. Frissek, újszerűek, építőek a gondolataim.

A Majom

Testem szép és vonzó. Sugárzik belőlem az egészség, a szépség. Szeretem magamat, szeretem, amit a tükörben látok. Szeretettel gondolok a testemre. Szép és boldog vagyok. Árad belőlem a vonzerő.

A Kakas

A jóság az egyetlen, ami számít. Mindennap teszek valamilyen jót az életemben. Szívesen segítek másoknak. Örömet találok az életemben. Mindennap teszek önmagamért. Jót teszek magammal, jót teszek másokkal.

A Kutya

Végtelen számú lehetőségem van. Észreveszem az életemben adódó lehetőségeket. Élek az élet adta lehetőségekkel. Lehetőségeim kifogyhatatlanok. Bármit és bármikor megvalósíthatok.

A Disznó

Elfogadó vagyok, és mások is elfogadnak. Jót teszek másokkal, mások is jót tesznek velem. Szívesen segítek, szívesen fogadom el a segítséget. Örömteli az életem. Boldogságban élek.

Exit mobile version