Napi kínai horoszkóp 2019. március 1.: Készen állsz a változásra?

nlc | 2019. Március 01.
Elég bátor vagy a változtatáshoz? Ma mindenképpen érdemes változtatnod, ami nem jól, vagy nem működik az életedben. A kínai horoszkóp szerint a változás visz téged előre a boldogság felé.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Készen állsz a változásokra? (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Merek beszélni a vágyaimról. Ki tudom mondani, mire vágyom. Mindenkor változtatok, hogy megvalósíthassam a vágyaimat. Meg tudom valósítani, amit igazán szeretnék. Ki merem mondani, amire vágyom.

A Bivaly

Megváltozom, hogy jobb életem legyen. Elengedek mindent, amire nincs szükségem. Helyet teremtek az újnak az életemben. Megváltoztatom mindazt, ami akadályoz az életemben. Változom, és változtatok.

A Tigris

A spiritualitás ösvényén járok. Spirituálisan gondolkodom és cselekszem. Napról napra tudatosabb vagyok. A szeretet vezérel. Szeretetet adok és elfogadom a szeretetet. Felfedezem önmagamat.

A Nyúl

Angyalok kísérik minden lépésemet. Tudom, hogy sosem vagyok egyedül. Őrangyalom minden pillanatban mellettem áll. Őrangyalom segít és támogat engem. Érzem az angyalok szeretetét.

A Sárkány

Van erőm a változtatáshoz. Mindenkor tudok és akarok változtatni, amikor szükséges. A változás segít, a változás előre visz az életemben. Elfogadom a változásokat. Változom és változtatok.

A Kígyó

Nevetésem jóra fordítja a rosszat is. Pozitív és nyitott vagyok. Szeretem magamat, szeretem az életemet. Vidám és önfeledt vagyok. Szeretek nevetni. Nevetésem valódi orvosság, engem és másokat is gyógyít.

A Ló

Megtalálom helyemet az életben. Jó helyen vagyok, jó helyen élek. Szeretem a munkámat, szeretem az otthonomat. A legjobb helyen dolgozom, a legjobb helyen élek. Van helyem a világban.

A Kecske

Munkatársaimnak szeretetet adok. Szeretem a munkámat, szeretem a munkatársaimat. Jó érzés velem dolgozni. Munkatársaim szeretnek engem, és szeretnek velem dolgozni. Jó helyen vagyok.

A Majom

Tudom, merre van a boldogság. A boldogságot mindig magamban keresem. A boldogságot választom. Jól érzem magamat a világban. Boldog és elégedett vagyok. Örömmel változtatok, amikor szükséges.

A Kakas

A szeretet valóság. A szeretet létező. Felismerem, hogy szeretetben élek. Elfogadom a szeretetet. Elfogadom magamat. Tudok szeretni, és engem is szeretnek. Át tudom adni magamat a valódi szeretet érzésének.

A Kutya

Hagyom elmúlni a fájdalmat. Elengedem a fájó múltat. Változtatok a gondolkodásom, változtatok az érzéseimen. A jóra figyelek, a jelenben élek. Megérdemlem a jó és örömteli életet.

A Disznó

Minden helyzet előre visz. Minden helyzetből tanulok. Minden helyzetből tapasztalatokat gyűjtök. Minden, ami velem történik, értem történik. Mindenkor változtatok, amikor azt kívánja tőlem az élet.

Exit mobile version