Napi kínai horoszkóp 2019. március 3.: Hatékony segítők a mantrák

nlc | 2019. Március 03.
A mantrák rendkívül erős mondatok, amelyeket gyakran ismételgetve az univerzum teljesíti a kérésedet. A kínai horoszkóp szerint ez a mai mantrád. Mondogasd minél gyakrabban, és megtörténik a csoda.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Nagyon hatékony segítők a mantrák (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Fiatalságom belülről fakad. Teszek önmagamért, teszek a fiatalságomért. Lélekben fiatalnak érzem magamat. Lélekben örökké fiatal és tetterős vagyok. Szeretem és elfogadom magamat.

A Bivaly

Az élet bőségszaruját elfogadom. Elfogadom a bőséget az életemben. Szeretem a bőséget, szeretem, hogy mindenből van bőven az életemben. Nyitott vagyok, el tudom fogadni a bőséget.

A Tigris

Szeretek a tükörbe nézni. Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem és elfogadom a testemet. Árad belőlem a szépség, árad belőlem a pozitív energia.

A Nyúl

Lelkesedésem másokat is lelkesít. Árad belőlem az életöröm, az élet szeretete. Jól érzem magamat. Életem eseményei lelkesítenek. Jó dolgok történnek velem, mert jó dolgokat teszek.

A Sárkány

Megérdemlem álmaim valóra válását. Álmaimat képes vagyok valóra váltani. Mindennap teszek önmagamért, mindennap teszek az álmaim megvalósításáért. Sikeres és boldog az életem.

A Kígyó

A szeretet körülvesz. Valódi szeretetben élek. Megérdemlem az igaz szeretetet. Szeretem magamat, szeretem a környezetemet. Mások is szeretnek engem. A szeretet az életem része.

A Ló

Jólétemet könnyen megvalósítom. Teszek mindennap a céljaimért. Teszek mindennap azért, hogy jólétben éljek. Megérdemlem a jólétet. Megérdemlem a kényelmes életet. Megvalósítom a céljaimat. 

A Kecske

Helyem van a világban. A világ igazán jó hely a számomra. A legjobb helyen vagyok a világomban. Szeretem az otthonomat, szeretem a munkahelyemet. Szeretem a helyet, ahol élek.

A Majom

Mantráim hatékony segítők. Mantráim ismételgetésével elérem, amit akarok. Az univerzum válaszol a mantráimra. Megkapom, amit igazán szeretnék. A mantrák mindenben segítenek.

A Kakas

Karrierem pozitívan alakul. Karrieremben egyre többet érek el. Lépésről lépésre haladok a karrieremben. Napról napra sikeresebb vagyok. Mindig van hová fejlődnöm. Folyamatosan lépek egyre följebb.

A Kutya

Napról napra egészségesebb vagyok. Minden nappal jobban érzem magamat a bőrömben. Teszek önmagamért. Teszek az egészségemért. Figyelek magamra. Tudatosan és egészségben élek.

A Disznó

Kreativitásomat kiteljesítem. Kihozom magamból a lehető legtöbbet. Boldogan és kreatívan élem az életemet. Mindig olyan tevékenységgel foglalkozom, amit igazán szeretek.

Exit mobile version