Napi kínai horoszkóp 2019. március 4.: Nézz át a szeretet szemüvegén!

nlc | 2019. Március 04.
Próbáld ki, hogy csupán egyetlen napra a szeretet szemüvegén át szemléled a világot. Hihetetlenül nagy meglepetést tapasztalhatsz... Ma pontosan ebben segít és támogat a kínai horoszkóp.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A szeretet szemüvegén át szemléld ma a világot (iStockphoto)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Minden tudásom engem szolgál. Szeretem a munkámat. Szeretem, hogy mindennap használhatom a tudásomat. Tudásommal, a képességemmel bármit elérhetek és megvalósíthatok. 

A Bivaly

Minden helyzettel gyarapodom. Minden helyzet támogat és segít engem. Minden helyzetből tanulok és fejlődöm. Minden nappal tudatosabb vagyok. Szeretem a tudatosságot, minden nappal előrébb visz.

A Tigris

A bonyodalmakat könnyen megoldom. Minden helyzetben, bonyodalomban megtalálom a megoldást. Szeretem használni a fantáziámat. Jó érzés, hogy magam oldom meg a bonyodalmakat, a problémákat.

A Nyúl

A szeretet szemüvegén át nézek a világra. Szeretettel tekintek önmagamra, szeretettel tekintek a környezetemre. Szeretetben élek. Szeretettel minden problémát és nehézséget könnyedén megoldok.

A Sárkány

Hagyom, hogy pozitív gondolataim megvalósuljanak. Hiszek a pozitív gondolatok erejében. Amire figyelek, azt meg is valósítom. Szeretem, hogy valóra válnak a vágyaim. Szebbé teszik az életemet a pozitív gondolatok.

A Kígyó

Szívem nyitott és befogadó. Megnyitom a szívemet a valódi szeretetnek. Megérdemlem a valódi szeretetet. Örömmel fogadom mások szeretetét. Képes vagyok szeretni, képes vagyok elfogadni a szeretetet.

A Ló

Megengedem magamnak, hogy elégedett legyek. Megtalálom a módját, hogy mindennap elégedettséget érezzek. Mindennap teszek olyasmit, ami elégedetté tesz. Minden nappal egyre elégedettebb és boldogabb vagyok. 

A Kecske

Szeretettel fordulok munkatársaimhoz. Szeretem a munkámat, szeretem a kollégákat. Jó helyen dolgozom. Munkatársaimtól szeretetet kapok. Jó érzés szeretetteli helyen dolgozni.

A Majom

Lehetőségeim végtelenek. Mindenkor felismerem az igazán jó lehetőségeket. Mindenkor élek a jó lehetőségekkel. Mindent megvalósíthatok, amit csak szeretnék. Szeretem, hogy számtalan a lehetőségem.

A Kakas

Mindig tökéletes döntést hozok. Könnyen és jól döntök. Magam döntök az életemről. Én tudom, mi a legjobb nekem. Szeretem, hogy önállóan dönthetek. Szívesen és könnyen döntök.

A Kutya

A szeretet a valóságom alapja. Szeretetben, boldogságban élek. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretem és elfogadom a környezetemet. Örömteli az életem, hiszen mindennap részem lehet a szeretetben.

A Disznó

Mesébe illő életem van. Szeretem az életemet. Csodás helyen élek. Csodás emberek között élek. Értékelem, és hálát érzek az életemért. Mindenem megvan, amire szükségem lehet.

Exit mobile version