Napi kínai horoszkóp 2019. március 6.: Minden percben történik valami jó

nlc | 2019. Március 06.
Mindennap, sőt akár minden percben történhet veled valami. Ma tudatosan figyeld, milyen jó dolgok történnek veled. Például egy mosoly, egy kedves gesztus, és máris húzhatod a strigulát. A kínai horoszkóp arra biztat, vedd észre életed csodás pillanatait.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vedd észre életed szép és jó pillanatait (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Lehetőségeim napról napra jobbak. Észreveszem életemben a jó lehetőségeket. Mindenkor élek az élet adta lehetőségekkel. Örömmel fogadom a lehetőséget. Észreveszem, hogy mindennap történik velem valami jó.

A Bivaly

Örömmel segítek kollégáimnak. Munkatársaim örömmel segítenek nekem. Örömmel segítek és örömmel fogadom el a segítséget. Szeretem a munkámat. Mindennap találok örömet a munkámban.

A Tigris

Elfogadom a romantikus pillanatokat. Megnyitom magamat a valódi érzéseknek, nyitott vagyok a romantikára. Mindennap történik velem valami jó. Mindennap örömmel ölelem meg a szerelmemet.

A Nyúl

Megbecsülést kapok mindenhol. Nagyon jól esik a többiek megbecsülése. Elfogadom, szeretem és becsülöm magamat. Örömteli az életem. Mindennap meglátom a boldog pillanatokat.

A Sárkány

Minden percben történik valami jó. Mindennap észreveszem a jót az életemben. Jó dolgokat teszek, ezért velem is jó dolgok történnek. Hálás vagyok minden jóért, amit az életemben kapok.

A Kígyó

A változások értem vannak. Szeretem a változásokat. Örömmel fogadom a változásokat az életemben. Minden változás valami újat és jót hoz nekem. Nyitott vagyok a változásokra. Jó dolgok történnek velem.

A Ló

A boldogság ajtaja nyitva áll előttem. Csak rajtam múlik, hogy belépek-e a boldogság ajtaján. Mindennap a boldogságot választom. Elégedett vagyok az életemmel. Be tudok lépni a boldogság ajtaján. 

A Kecske

Elfogadom a gazdagságot. Elfogadom a jólétet. Elfogadom a bőséget. Hálás vagyok a gazdagságért. Örömmel adok és örömmel fogadok el. Gazdagnak, elégedettnek érzem magamat.

A Majom

Elfelejtem a sérelmeimet. Elengedek magamból minden fájdalmat, minden sérelmet. Boldogsággal töltöm fel a lelkemet. Mindennap meglátom az élet örömeit, a valódi szépséget.

A Kakas

Minden pillanatban szeretnek. Minden pillanatban szeretek. Szép és jó az életem. Hálás vagyok az életemért, hálás vagyok a szeretetért. Minden napom egyre szebb és jobb. Mindennap szeretetben élek.

A Kutya

Hálát adok a barátságaimért. Csodás barátaim vannak. Hálát és örömet érzek a barátaimért. Bármikor számíthatok a valódi barátokra. Mindenkor szeretettel gondolok a legjobb barátaimra.

A Disznó

A megújulás része életemnek. Szívesen újítok, amikor csak szükséges. Szeretem a változásokat, szeretem az újdonságot. Örömmel engedem el a régit, örömmel fogadom el az újat.

Exit mobile version