Napi kínai horoszkóp 2019. március 10.: Minden nap kaland

nlc | 2019. Március 10.
Minden nap igazi kalandot tartogat. Kérdés: készen állsz-e a kalandokra? Észre veszed-e az igazán izgalmas pillanatokat az életedben? A kínai horoszkóp valódi kalandra invitál ma téged.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Minden nap kaland… (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Felhagyok az ítélkezéssel. Elfogadok mindenkit annak, aki. Nyitott vagyok a többi emberre. Senki fölött sem ítélkezem. Változtatok a hozzáállásomon, az ember is változnak körülöttem.

A Bivaly

Elfogadom a szeretetet. A szeretet az élet legnagyobb kalandja. Mindennap részesülök a szeretetből. Szeretem magamat, szeretem a többieket. A külvilág is szeretettel fogad el engem.

A Tigris

Saját világom középpontja én vagyok. Én tudom, mi a legjobb nekem. A magam útját járom. Izgalmakkal, kalandokkal teli az életem. Figyelek a testemre, a lelkemre. Mindennap időt fordítok magamra.

A Nyúl

Szerelmet és szeretetet érdemlek. Nyitott vagyok a szeretetre, nyitott vagyok a szerelemre. Szeretetet adok, szeretetet kapok. Megérdemlem az őszinte és igaz szerelmet. Megérdemlem, hogy valódi szeretetben éljek.

A Sárkány

A rossz már a múlt, a jó a jelen. Elengedtem az életemből mindent, amit fájdalmas, ami rossz. A jóra koncentrálok. A jelenben élek. A jelenben minden szép és jó. Valódi kaland az életem.

A Kígyó

Kreativitásom a fellegekben szárnyal. Megélem a kreativitásomat. Kreatívan oldom meg a feladatokat. Minden helyzetben használhatom a kreativitásomat. Ügyes és elégedett vagyok.

A Ló

Minden nap kaland, amelyet örömmel fogadok. Mindennap történnek jó dolgok. Örömmel fogadom a jót, az izgalmakat az életemben. Minden napom egyre jobb és jobb. Nyitott vagyok a jóra, az örömre. 

A Kecske

Helyesen döntök. Mindig tudom, mi a legjobb döntés. Minden döntésem előre visz engem. Minden döntésből tanulok, és fejlődöm. Nincs jó vagy rossz döntés, minden döntés engem szolgál.

A Majom

Szeretem önmagam. Elfogadom magamat úgy, ahogy vagyok. Valódi kaland az életem. Örömben, boldogságban élek. Amikor szeretem magamat, mások is szeretnek. Valódi szeretetben élek.

A Kakas

Szeretetet adok másoknak. Örömmel fogadom el a többiek szeretetét. Önmagamat is szeretem. Szeretetem határtalan, végtelen. Mindenkinek jut a szeretetből. A legjobb érzés szeretetet adni.

A Kutya

Pozitív események vannak az életemben. Mindennap történik velem valami jó. Mindennap kalandokra találok. Minden napom izgalmas és egyedi. Mindennap történik valami pozitív az életemben.

A Disznó

Hálát adok a szeretteimért. Hálás vagyok, mert szeretetben élek. Hálás vagyok a családomért, hálát érzek a barátaimért. A hála érzése mindenkor megsokszorozza a szeretetet.

Exit mobile version