Napi kínai horoszkóp 2019. március 12.: Minden lehetőség a tiéd

nlc | 2019. Március 12.
Minden lehetőség a tiéd. Amit az élet előtted villant fel, az a tiéd. Hiába is szeretnél ugyanakkor valamit, ha az nem a tiéd. Amit viszont neked szánt az élet, azt a kínai horoszkóp szerint senki sem veheti el tőled.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vajon felfigyelsz a lehetőségekre? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Elengedem a blokkokat, amik meggátolják örömömet. Megnyitom a szívemet az öröm, a boldogság lehetőségének. Elengedem a múltat, ami akadályozott eddig engem. A jelen boldogságában élek.

A Bivaly

Bízom a Teremtőben, bízom a szeretetben. Bízom önmagamban, bízom a saját erőmben. Bízom a lehetőségeimben. A szeretet ereje minden nehézségen átsegít. Észreveszem a lehetőségeket, észreveszem a jót az életemben.

A Tigris

Hálás vagyok a harmóniáért. Hálát érzek az életemért. Hálás vagyok minden lehetőségért, amit az élettől kapok. Harmóniában élek önmagammal, harmóniában élek a környezetemmel.

A Nyúl

A szeretet a legnagyobb erő. Szeretettel bármit elérhetek. Szeretettel könnyedén megvalósítom a lehetőségeimet. Mindenben sikeres vagyok, amit szeretek. Minden nehézségen átsegít a szeretet.

A Sárkány

Jó irányba halad az életem. Pozitív változások zajlanak bennem és körülöttem. Minden nappal egyre jobban érzem magamat. Minden nappal egyre több lehetőséget kapok az élettől. Örömmel élek velük.

A Kígyó

Bátran cselekszem. Minden helyzetben a sarkamon állok. Higgadt és határozott vagyok. Bátran vágok bele a céljaim megvalósításába. Bátran élek a lehetőségekkel. Meg tudom csinálni, képes vagyok rá.

A Ló

Belső békém a környezetemre is hat. Mindenki békés és nyugodt körülöttem. Árad belőlem a béke, a harmónia. Jól érzem magamat a bőrömben. Szeretem magamat, szeretem a környezetemet. 

A Kecske

Hálás vagyok a testemnek. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretettel gondolok a testemre. Szépnek látom magamat a tükörben. Hálás vagyok, hogy testem szolgál engem. Hálát érzek az egészségemért.

A Majom

Anyagi helyzetem naponta javul. Minden nappal egyre stabilabbak a pénzügyeim. Szeretem a pénzt. Megnyitom magamat a pénz energiájának. Mindig van annyi pénzem, amennyire szükségem van.

A Kakas

Minden lehetőség az enyém. Minden lehetőséggel élhetek. Válogathatok a lehetőségek között. Mindent megkapok, ami az enyém. Örömmel élek a lehetőségekkel. Hálás vagyok az életemért.

A Kutya

Jót cselekszem másokkal, és ez visszatér hozzám. Minden jót többszörösen kapok vissza, amit másokkal teszek. Szeretek adni, szeretek kapni. Örömmel adok, örömmel fogadom el a jót másoktól.

A Disznó

Mindenki segítőkész és kedves velem. Mindenkivel segítőkész és kedves vagyok. Önzetlenségemért mindenkor önzetlenség a választ. Szívesen adok, szívesen fogadom el az élet ajándékait.

Exit mobile version