Napi kínai horoszkóp 2019. március 13.: Mosolyogva mondd ki az igazadat

nlc | 2019. Március 13.
Ma mosolyogva mondd el, amit gondolsz. Ma mosolyogva érvelj. Ma mosolyogva mondd ki az igazadat. A kínai horoszkóp szerint ma csodákat tesz már egyetlen mosoly is. Kipróbálod?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma csodát tesz egyetlen mosoly is… (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Lelket öntök mindenkibe. Ma mindenkit boldoggá teszek a mosolyommal. Ma mindenkinek szívesen segítek. Ma rám van szüksége a környezetemnek. Ma figyelek a többiekre. Ma örömmel segítek mindenkinek. 

A Bivaly

Mosolyogva mondom ki az igazamat. Ma gyógyító erejű a mosolyom. Ma mindenkinek jobb kedve lesz, amikor mosolyogni lát. Ma szívesen mosolygok. Ma mindenki elfogadja a véleményemet, mert mosolyogva mondom ki.

A Tigris

Szeretetet küldök a szomszédomba. Jól kijövök a szomszédokkal. Békében élek a környezetemmel. Minden nap mosolyogva köszönöm a szomszédoknak. Szomszédaim is szívesem mosolyognak rám.

A Nyúl

Vágyaim megvalósítják önmagukat. Minden vágyamat valóra tudom váltani. Boldog vagyok, amikor megvalósulnak a vágyaim. Amire figyelek, amit igazán szeretnék, magától is megvalósul.

A Sárkány

A tudatom vezérli életemet. Tudatosan irányítom az életemet. Magam döntök az életemről. Tudom, mi a legjobb nekem. Napról napra tudatosabb és bölcsebb vagyok. Pontosan tudom, mit akarok.

A Kígyó

Ihletből cselekszem. Mindig figyelek a megérzéseimre. Mindenkor meghallom az intuíciómat. Mindig jól cselekszem, amikor ihletből döntök. Megérzéseim mindenkor a jó útra visznek engem.

A Ló

A változás engem segít. Szeretem a változásokat. Örömmel fogadok minden változást az életemben. A változások jók. A változások segítenek. Szívesen és örömmel változom, vagy változtatok.

A Kecske

Hálás vagyok a bankszámlámért. Hálás vagyok a pénzemért. Szeretem és örömmel fogadom a pénzt. Örömmel tölt el a gondolat, hogy mindig van elég pénzem. Hálás vagyok minden jövedelmező lehetőségért.

A Majom

Megengedem az esélyeknek, hogy valóra váljanak. Örömmel fogadom a lehetőségeket. Örömmel valósítom meg a lehetőségeimet. Mindig vannak jó lehetőségeim. Mindig van esélyem megvalósítani azokat.

A Kakas

Semmihez sem ragaszkodom, ezért mindenem megvan. Minden az enyém, amihez nem ragaszkodom. Mindent visszakapok, amit el tudok engedni. Tudom, hogy minden az enyém, amit az Univerzum nekem szán.

A Kutya

A világban mindenből van elég. Bőségben, jólétben élek. Mindig van elég mindenből, amire szükségem van. Hálás vagyok a bőségért, a jólétért. Hálám megsokszorozza a bőséget.

A Disznó

A negatív gondolatok elkerülnek. Mindennap törekszem a pozitív gondolkodásra. Mindennap mosolygok. Mindennap elégedettebb vagyok. Szeretek pozitívan gondolkodni. Egyre jobb az életem.

Exit mobile version