Napi kínai horoszkóp 2019. március 15.: Jut idő mindenre

nlc | 2019. Március 15.
Jut idő mindenre. És a te életedben mindenre jut idő, amire szeretnél? A kínai horoszkóp bölcs sorai között megtalálhatod, hogyan válhatsz szinte időmilliomossá.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mindenre jut idő… (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A boldogság a természetes állapotom. Mindenkor a boldogságra törekszem. Boldogságra, szeretetre mindig van időm. Boldogan töltöm az időmet olyasmivel, amit igazán szeretek.

A Bivaly

Egész vagyok és tökéletes. Szeretem és elfogadom magamat. Mindennap figyelek magamra. Mindennap jut időm a saját dolgaimra. Tökéletes az életem. Tökéletesen jól érzem magamat.

A Tigris

Mindenhonnan pénz áramlik hozzám. Vonzom a pénzt. Szeretem a pénzt, a pénz is szeret engem. Mindig van időm értelmes dolgokra költeni a pénzem. Engedem a pénzt áramlani az életemben.

A Nyúl

A nehéz helyzeteket könnyen oldom meg. Minden nehézségből tanulok és fejlődöm. Mindig van időm magamra. Képes vagyok megoldani a problémákat. Magam menedzselem az életemet.

A Sárkány

Mindig van új remény. Mindig vannak új lehetőségek. Minden nehézségből megtalálom a kiutat. Mindig találok magamnak reményt és fogódzkodókat. Erős és megingathatatlan a hitem.

A Kígyó

Engedem, hogy boldog legyen életem. Megengedem magamnak a boldogságot. Megengedem magamnak az énidőt. Megengedem magamnak, hogy azt tegyem, amit igazán szeretek.

A Ló

Szeretteim számíthatnak az anyagi segítségemre. Mindenkor tudom támogatni a szeretteimet. Örömmel segítek, örömmel fogadom el a segítséget. Mindig jut időm a szeretteimre. 

A Kecske

Van lehetőségem alakítani a sorsomat. Magam dönthetek a sorsomról. Magam dönthetek az időmről. Arra fordítok időt, ami örömet okoz. A boldogság felé kormányozom a sorsomat.

A Majom

Jut elég időm mindenre. Mindig van időm magamra, mindig van időm a szeretteimre. Megengedem magamnak az énidőt. Mindig jut elég idő, amire szánni szeretnék. Értelmes dolgokkal töltöm az időmet.

A Kakas

Örömmel fogadom az új élményeket. Örömmel fogadom az újat. Nyitott vagyok az újdonságokra, nyitott vagyok a változásra. Mindenkor szánok időt az újra. Szeretem a változást, szeretem az újat.

A Kutya

A szerelem velem van. Megélem a valódi szerelmet. Mindennap jut időm a szerelmemre. Mindennap jut időm mindenre, ami fontos. Megérdemlem a valódi szerelmet. Megérdemlem az érzéseket.

A Disznó

Értékes vagyok. Ismerem az értékeimet. Elfogadom magamat annak, aki vagyok. Bízom magamban, bízom az értékeimben. Határozott és magabiztos vagyok. Tudom, mit érek, tudom, ki vagyok.

Exit mobile version