Napi kínai horoszkóp 2019. március 17.: Ma megbocsátasz?

nlc | 2019. Március 17.
Ma megbocsátasz? Ma elengeded a fájó érzéseket? A kínai horoszkóp szerint önmagadnak teszel vele jót. A megbocsátás ugyanis felszabadítja a lelkedet. Bocsáss meg magadnak és mindenki másnak is ma!

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Meg tudsz bocsátani? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Mindent szeretettel oldok meg. Szeretettel bocsátok meg magamnak, szeretettel bocsátok meg másoknak. A szeretet erejével minden problémát könnyedén megoldhatok. Fontos a megbocsátás, fontos a szeretet.

A Bivaly

Bízom magamban. Bízom a megbocsátás erejében. Tudom, hogy bármit elérhetek. Tudom, hogy képes vagyok megbocsátani. Minden nappal erősebb vagyok. Minden nappal jobban érzem magamat.

A Tigris

Mindenkinek megbocsátom a múlt hibáit. Megbocsátok magamnak és megbocsátok mindenki másnak is, aki bántott. A megbocsátással felszabadul a lelkem. A megbocsátás erősebbé tesz.

A Nyúl

Egészséget és gyógyulást vonzok magamhoz. Elengedem a haragot, nem mérgezem magam többé. A megbocsátás minden nappal egészségesebbé tesz. Minden nappal gyógyulok, minden nappal jobban vagyok.

A Sárkány

Pénzből mindig van elég. Tudom, hogy mindig van annyi pénzem, amennyire szükségem van. Szeretem a pénzt, hagyom áramolni a pénzt az életemben. Pozitív érzéseket társítok a pénzhez.

A Kígyó

Szeretem magamat, szeretem az életet. Elfogadom magamat, elfogadom az életemet. Hálás vagyok az életemért. Hálás vagyok mindenért, amim van. Szeretem a környezetemet, a környezetem is szeret engem.

A Ló

Hibáimat szeretettel kijavítom. Hibázni bármikor lehet. A hibákat bármikor kijavíthatom. Meg tudom bocsátani magamnak a hibákat. A hibákból tanulok, a hibákon át fejlődöm. 

A Kecske

Ideális párom szeret és elfogad. Ideális párommal élek együtt. Szeretem és elfogadom a páromat. Boldogságban, elégedettségben, szeretetben élünk. Hálás vagyok az ideális társamért.

A Majom

Ki merem fejezni önmagamat. Ki tudom fejezni önmagamat. Szívesen mutatom meg valódi önmagamat másoknak. Kreatív és alkotó vagyok. Tudom, hogy mindenkor önmagamat adhatom.

A Kakas

Tudom, mi a harmónia titka. Szívesen megosztom másokkal is a harmónia titkát. Árad belőlem a nyugalom, az elégedettség. Hálás vagyok az életemért. Harmóniában élek önmagammal, harmóniában élek a környezetemmel.

A Kutya

Egészséges ételeket választok. Egészségben élek. Mindenkor a legjobbat adom magamnak. Mindennap az egészségre törekszem. Tudatosan figyelek a testem jelzéseire. Az egészség mellett döntök.

A Disznó

A bőség természetes állapot a számomra. Bőségben, harmóniában, békében élek. Mindenből van elég az életemben. Bőségtudatban élek. Életembe vonzom a bőséget. Elégedett vagyok az életemmel.

Exit mobile version