Napi kínai horoszkóp 2019. március 19. Légy ma igazán hasznos

nlc | 2019. Március 19.
Ma törekedj rá, hogy minél hasznosabbnak érezhesd magad. Ma próbálj olyasmit tenni, ami elégedettséget, örömet és persze a hasznosság érzését hozza. Ebben támogat ma téged a kínai horoszkóp is.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma igazán hasznos lehetsz… (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Érintésem gyógyító erejű. Melegség árad a kezemből. Pozitív energiámmal meggyógyítom magamat, meggyógyítom a környezetemben élőket. Igazán hasznos vagyok, amikor gyógyítok.

A Bivaly

A csekkeket örömmel fizetem be. Boldogan használom a pénzemet. A pénz akadálytalanul áramlik az életemben. A pénz hasznos a mindennapokban. Szívesen fizetek a pénzzel, szívesen fogadom el a pénzt.

A Tigris

Szeretek és szeretetet tanítok másoknak.  Tudom, hogyan érdemes jól szeretni. Örömmel adok szeretetet. Örömmel fogadom el a szeretet. Igazán hasznos vagyok, amikor a szeretetet tanítom, amikor beszélhetek a szeretetről.

A Nyúl

Könnyen változom. Szeretem a változásokat. Örömmel változom, örömmel változtatok, amikor csak szükséges. Tudom, mikor és min érdemes változtatnom. A változás jó. A változás hasznos.

A Sárkány

Fantáziám szárnyalása boldoggá tesz másokat. Minden helyzetben használom a fantáziámat. Minden helyzetben kreatív vagyok. A fantáziám, a kreativitásom hihetetlenül hasznos. Örömmel használom.

A Kígyó

Sokféleképp lehetek egészséges. Testileg, lelkileg és szellemileg is egészséges vagyok. Példát mutatok az egészség terén. Boldog vagyok, mert egészséges vagyok. Az egészség drága kincsem. Vigyázok rá.

A Ló

Elfogadom a bőséget. Örömmel nyitom meg magamat a bőség energiájának. Megérdemlem, hogy bőségben, boldogságban éljek. A bőség anyagi és érzelmi bőséget is jelent. Jól élek. Szeretetben élek.

A Kecske

Szeretettel veszem körül a világomat. Szeretetben élek. Szeretem önmagamat, szeretem a környezetemet. A szeretet minden problémán átsegít. Szeretettel mindent megoldhatok a világomban.

A Majom

Nyitott vagyok és elfogadó. Elfogadom magamat, elfogadom feltételek nélkül a környezetemet. Mindenkiben meglátom a jót. Mindenkihez nyitottan állok. Elfogadom a környezetemet, a környezetem is elfogad engem.

A Kakas

Párom érintése gyógyító erejű. Szeretem, amikor megérint, megölel a párom. Érintésétől egyre jobban és jobban érzem magamat. Örömmel érintem meg a páromat. Párom gyógyítja a lelkemet.

A Kutya

Hasznos vagyok. Fontos feladatokat végzek. Mindig találok hasznos elfoglaltságot. Nagyra értékel a környezetem. Fontos ember vagyok. Minden helyzetben hasznosnak érzem magamat.

A Disznó

A feszültséget nyugalomra cserélem. Elengedem a stresszt, könnyedén  megnyugtatom a testem és a lelkem. Elmém csendes és nyugodt. A békére figyelek. Pozitívan érzek és gondolkodom.

Exit mobile version