Napi kínai horoszkóp 2019. március 23.: Jó emberek vesznek körül

nlc | 2019. Március 23.
Jó emberek vesznek körül, amikor jó embereket vonzol magad köré. Kisugárzásodtól is függ, milyen emberek között érzed jól magad, milyen emberekkel találkozol. A kínai horoszkóp ma ebben támogat.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Jó embereket vonzol magad köré (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Harmóniában vagyok a környezetemmel. Csupa jó ember között élek. Pozitív kisugárzásommal jó embereket vonzok magam köré. Harmóniában vagyok magammal, harmóniában élek a környezetemmel.

A Bivaly

Szeretettel kezelem a családi konfliktusokat. Szeretettel oldom fel a problémákat. Szerető emberek között élek. Vigyázok a családomra. Hálát érzek a családomért. Minden konfliktust megold a szeretet.

A Tigris

Bármibe is fogok, azt jól csinálom. Sikeres vagyok az életemben. Használom a kreativitásomat, kifejezetten ügyes vagyok. Élek az életem adta lehetőségekkel. Jól szervezem az életemet.

A Nyúl

Mindenki megdicséri munkám eredményét. Eredményesen és jól dolgozom. Munkahelyem hasznos tagja vagyok. Hozzáértő emberek között dolgozom. Szeretem a munkámat, szeretem a munkatársaimat.

A Sárkány

Az univerzumban bőség uralkodik. Bármikor meríthetek az univerzum bőségéből. Magamhoz vonzom a bőséget. Végtelen és kiapadhatatlan az univerzum bősége. Mindig van elég pénzem.

A Kígyó

Rám mosolyognak az idegenek. Szívesen mosolygok az emberekre. Kedves embereket vonzok magam köré. Pozitív a kisugárzásom. Szeretem az embereket, az emberek is szeretnek engem.

A Ló

Testem meghálálja a törődést, a figyelmet. Napról napra jobb a közérzetem. Ép testben ép lélek lakozik. Figyelek magamra, figyelek az egészségemre. A legjobbat érdemlem, a legjobbat adom magamnak.

A Kecske

Jó embereket vonzok magamhoz. Jó ember vagyok. Szeretem az embereket. A szeretetért szeretetet kapok cserébe. Napról napra népszerűbb vagyok. Jó emberek között élek. Jó emberek vesznek körbe.

A Majom

A félelmeim elmúlnak, bátor vagyok. Elengedem magamból a félelmeket. A félelmet bátorságra, szeretetre cserélem. A múlt elmúlt, a jelenre figyelek. A jelenben bátor és boldog vagyok.

A Kakas

Napról napra jobban élek. Napról napra jobban érzem magamat. Egyre jobb az életem. Egyre boldogabb vagyok. Minden nap és mindenhogyan egyre jobban és jobban vagyok. Jó életem van.

A Kutya

Szerelmemmel boldogan élünk. Boldog párkapcsolatot vonzok magamhoz. Megérdemlem a páromat, a párom is megérdemel engem. Valódi szerelemben élek. Megérdemlem a valódi boldogságot.

A Disznó

Minden álmom megvalósul. Képes vagyok megvalósítani az álmaimat. Valóra tudom váltani, amit igazán szeretnék. Mindennap teszek önmagamért, mindennap teszek az álmaimért, a vágyaimért.

Exit mobile version