Napi kínai horoszkóp 2019. március 25.: A szeretet áldás

nlc | 2019. Március 25.
Áldott vagy, amikor körbeölel a szeretet. Szeresd és fogadd el önmagadat, így a szeretet is megérkezik az életedbe. A kínai horoszkóp szerint a szeretet áldás. Ma megtapasztalhatod te is.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A szeretet áldását te is érezheted (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Tudom, hogy mindenre jut pénzem. Mindenkor van elég pénzem. Bőségben élek. Elégedett vagyok a pénzemmel. Jó érzésekkel gondolok a pénzre. Örömmel használom a pénzt. A pénzből mindig van elég.

A Bivaly

Bízom a szeretteimben. Mindenkor számíthatok a szeretteimre. Hálás vagyok a szeretteimért. Áldottnak érzem magamat, hiszen szeretnek. Mindenkor bizalommal fordulok a szeretteimhez. Ők is hozzám.

A Tigris

Hálás vagyok mindenért, amim van. Elégedett vagyok önmagammal, elégedett vagyok az életemmel. Hálát érzek az életemért. Hálát érzek a szeretetért, ami körbevesz. Hálám megsokszorozza a szeretetet.

A Nyúl

Minden szomszédommal jóban vagyok. Jól kijövök a környezetemmel. Elfogadom és szeretem a környezetemben élőket. A szeretetre, a békére törekszem. Jó szomszédaim vannak.

A Sárkány

Nyitott vagyok az egészségre. Mindenkor az egészségre törekszem. A legjobbat adom magamnak, törődöm az egészségemmel. Minden helyzetben az egészséget választom. Szeretem az egészséget.

A Kígyó

Kifogyhatatlan pénzforrásom van. Az univerzumtól mindig megkapom a szükséges pénzt. Szeretem és örömmel fogadom el a pénzt. Szívesen fizetek a pénzzel. Harmóniában vannak a pénzügyeim.

A Ló

Szeretettel áldom meg a hétköznapokat. Szeretetben, békében, harmóniában élek. Áldottnak érzem magamat az életemért. Szeretem és elfogadom az életemet. Minden napom szép és boldog.

A Kecske

Csodálatos életem van. Hálás vagyok az életemért. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Mindent megkapok az élettől, amit csak szeretnék. Áldottnak érzem magamat. Áldott az életem.

A Majom

Elengedem a párkapcsolati félelmeimet. Bízom önmagamban, bízom a páromban. Magabiztos és elégedett vagyok. Boldog a párkapcsolatom. Pozitívan gondolok magamra, pozitívan gondolok a páromra.

A Kakas

Merek kreatív lenni. Büszkeséget érzek a kreativitásomért. Bátran megmutatom magamat, a tehetségemet másoknak. Minden helyzetben használom a kreativitásomat. Szuper érzés kreatívnak lenni.

A Kutya

Minden hétköznapom nyugodt és sikeres. Szeretem a hétköznapokat is. Színekkel töltöm meg a mindennapokat. Mindegyik napomban találok izgalmakat. Csak rajtam múlik az életem.

A Disznó

Egész és teljes vagyok. Elégedettséget, hálát érzek az életemért. Teljes életet élek. Boldog vagyok. Szeretem és elfogadom magamat. Rendben vagyok önmagammal. Jó az életem.

Exit mobile version