Napi kínai horoszkóp 2019. április 2.: A legjobbat érdemled

nlc | 2019. Április 02.
Megérdemled a legjobbat. Mindezt pedig a kínai horoszkóp szerint azt is jelenti, hogy nem kell kevesebbel beérned. Jár neked a legjobb: munkából, társból, életből, mindenből. Elfogadod?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A legjobbat érdemled (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Megérdemlem a legjobb munkahelyet. Olyan munkát választok, amit igazán szeretek. Munkám az öröm forrása. Jól választok, jól döntök. Nem kell alább adnom, választhatom a legjobbat.

A Bivaly

Igazamat szeretettel kimondom. Mindenkor szeretettel mondom el, amit gondolok. A szeretet minden vitámban hasznos társam. Szeretettel fogalmazom meg a véleményemet. Szeretettel fogadják a többiek.

A Tigris

Békesség van bennem. Békében, harmóniában élek magammal. Békében, harmóniában élek a környezetemmel. Szeretem a békét, ami körülvesz. Nem kell kevesebbel beérnem. Megérdemlem a harmóniát, a lelki békét.

A Nyúl

Az isteni időzítés működik életemben. Minden a tökéletes időpontban történik velem. Hagyom, hogy az életem a maga rendjében haladjon. Megérdemlem a legjobbat, megkapom a legjobbat.

A Sárkány

Védőháj nélkül is magabiztos vagyok. Elfogadom és szeretem magamat. Leolvadnak rólam a kilók. Nincs szükségem védőhájra. Jól vagyok, önmagam vagyok. Megérdemlem a tökéletességet.

A Kígyó

Bármibe fogok, az jól sikerül. Élek az élet adta lehetőségekkel. Minden lehetőségből sikert kovácsolok. Mindenből a legjobbat hozom ki. Megérdemlem az elismerést, megérdemlem a sikert.

A Ló

Tudom, hogy a legjobbat érdemlem. Nyitott vagyok a legjobbra. A tőlem telhető legjobbra törekszem. Nincs okom kevesebbel beérni. Megérdemlem a legjobbat, megkapom a legjobbat az életemben.

A Kecske

Szeretetet adok mindenkinek. Könnyű szeretni magamat, könnyű szeretni másokat. Szeretettel bármit elérhetek, szeretettel bármit megvalósíthatok. Megérdemlem a szeretetet. Örömmel fogadom.

A Majom

Megőrzöm a testem jólétét. Vigyázok magamra. Mindennap teszek a testemért, minden nap teszek a lelki egészségemért. Jól érzem  magamat a bőrömnek. A legjobbat adom magamnak. Az egészséget.

A Kakas

Belső gyermekemet szeretettel veszem körül. Boldog a bennem élő gyermek. Szeretem, és elfogadom magamat, szeretem és elfogadom a gyermeki énemet. Harmóniában, boldogságban élek.

A Kutya

Gyerekeim boldog életet élnek. Öröm látni, hogy boldogok a gyerekeim. A tőlem telhető legjobbat és legtöbbet adom a gyerekeknek. Szeretetre tanítom őket. Szeretetet adok neki, szeretetet kapok tőlük.

A Disznó

Bőségben élhetek. Megérdemlem a bőséget, megérdemlem a gazdagságot. Boldog és elégedett vagyok. Mindenből a legjobbat érdemlem. Mindenből a legjobbat fogadom el. Tökéletes az életem.

Exit mobile version