Napi kínai horoszkóp 2019. április 3.: Ma lendületet adhatsz a vágyaknak

nlc | 2019. Április 03.
Ma nagy lendületet adhatsz a teremtő vágyaknak. Ma teremthetsz, ma megvalósíthatsz. A kínai horoszkóp szerdán is támogatja a döntésedet, az elhatározásodat.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Valóra válnak a vágyak (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Megengedem a szerelemnek, hogy áthassa életem. Meg tudom teremteni a szerelmet az életemben. Megnyitom magamat a szerelem energiájának. Lendületet, energiát adok a szerelemnek.

A Bivaly

A szeretet határozza meg a napjaimat. A szeretet alapvetően fontos része az életemnek. Megnyitom a szívemet a valódi szeretet érzésének. Megengedem magamnak az igaz szeretetet.

A Tigris

Minden ételem egészséges. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Az egészség drága kincsem. Vigyázok magamra, vigyázok az egészségemre. Egészséges ételeket, italokat kívánok.

A Nyúl

Minden vágyam megvalósul, ha energiát adok nekik. Minden vágyamat valóra tudom váltani, amikor teszek érte. Könnyedén valóra válnak az álmaim, amikor kimondom, amikor lendületet adok nekik.

A Sárkány

Figyelmes partner, tökéletes társ vagyok. Megengedem magamnak a szeretetet. Nyitott vagyok a boldogságra. Mindennap teszek a boldogságomért. Elfogadom páromtól a valódi érzéseket.

A Kígyó

Életcélomat felismerem, és megvalósítom. Törekszem, hogy a sorsom útját járjam. Mindig jó dolgok történnek velem, amikor az életcélomért teszek. Megvalósítom az életcélomat. Teszek önmagamért.

A Ló

Megtalálom a nekem való mozgásformát. Szeretek mozogni. Figyelek a testemre, figyelek a rendszeres mozgásra. Örömmel sportolok, hiszen a mozgás örömet ad. Tudom, mi a jó nekem. Teszek magamért.

A Kecske

Minden lélegzetemmel sikert vonzok magamhoz. Tudom, hogy sikeres lehetek. Teszek a sikerért, teszek a boldogságomért mindennap. Meg tudom valósítani önmagamat, valóra váltom a céljaimat.

A Majom

Hiszek önmagamban. Hiszek a lehetőségeimben. Erős az önbizalmam. Ki tudom mondani a vágyaimat. Valóra tudom váltani, amit szeretnék. Képes vagyok tenni önmagamért, képes vagyok tenni a céljaimért.

A Kakas

Szeretetre cserélem a magányt. Megnyitom magamat a boldog párkapcsolatnak. Ki merem mondani, amire vágyom. Megengedem magamnak a boldogságot. Teszek önmagamért, teszek a boldogságért.

A Kutya

Boldogsággal áldom meg családomat. Megélem a valódi örömet és boldogságot. Szívből örülök a többiek sikerének. Áldásom és örömöm áldást és békességet hoz nekem. Szeretem a családomat, szeretem a környezetemet.

A Disznó

Az egészség csak döntés kérdése. Minden helyzetben az egészséget választom. Minden helyzetben jól döntök. Teszek önmagamért, teszek az egészségemért. Fontos vagyok magamnak. Az egészség mellett döntök.

Exit mobile version