Napi kínai horoszkóp 2019. április 4.: Meghallgatásra találnak az imák

nlc | 2019. Április 04.
Vajon mit szeretnél elérni most? Mi az, amire mindennél jobban vágysz? Ma meghallgatásra találnak a kérések, az imák. Ma ebben támogat téged a kínai horoszkóp.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Meghallgatásra találnak az imák (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Tudom, hogy a legjobbat adom gyermekeimnek. Szeretetet adok a gyerekeknek. Szeretetet kapok a gyerekektől. Boldog vagyok, mert boldogok a gyermekeim. A legtöbbet adom nekik: a szeretetet.

A Bivaly

Az univerzum bősége az én bőségem is. Az univerzum bősége végtelen. Bármikor meríthetek belőle. Nyitott vagyok a bőségre, a jólétre, a boldogságra. Minden kívánságomat teljesíti az univerzum.

A Tigris

A munkahelyem inspiráló, kreatív közeg. Szeretem a munkámat, szeretem a munkatársakat. A legjobb helyen dolgozom. Mindennap örömmel végzem a rám bízott feladatokat. A legjobb helyen vagyok.

A Nyúl

Társam tökéletes társa én vagyok. Boldog vagyok, mert ideális a párkapcsolatom. Szeretetben, boldogságban élek. A legjobbat, a legtöbbet kapom. Megérdemlem a páromat, párom is megérdemel engem.

A Sárkány

Minden imám meghallgatásra talál. Minden kérésem teljesül. Erős a hitem önmagamban, erős a hitem az univerzum bölcsességében. Mindennap imádkozom a boldogságért, a világ harmóniájáért.

A Kígyó

Boldogságom megszépít. Jól érzem magamat a bőrömben. Elégedett és boldog vagyok. Árad belőlem az életerő. Szép vagyok és mások is szépnek látnak. Szeretem és elfogadom magamat.

A Ló

Minden napra jut a sikerekből. Mindennap történik velem valami jó. Mindennap kérek, mindennap teszek a céljaimért. Hiszek önmagamban, hiszek a sikerben. Boldog és sikeres az életem.

A Kecske

Tudom, értékes ember vagyok. Ismerem a képességeimet. Becsülöm és szeretem magamat. Értékeimmel értékes embereket vonzok magam köré. Hiszek önmagamban. Erős és értékes vagyok.

A Majom

Szeretetet áramoltatok a világnak. Örömmel adok szeretetet mindenkinek. Örömmel fogadom el mások szeretetét. Minél több szeretetet áramoltatok a világban, annál többet kapok vissza.

A Kakas

Testem ma jól és egészségesen működik. Ma boldog és teljes vagyok. Minden a legnagyobb rendben van az életemben. Elégedett és egészséges vagyok. Örömteli az életem. Hálás vagyok az életemért.

A Kutya

Beengedem életembe a szerelmet. Tudom, hogy megérdemlem a valódi szerelmet. Megnyitom a szívemet a szerelem érzésének. Hálás vagyok, mert szerethetek. Hálás vagyok, mert valóra válnak a kívánságaim.

A Disznó

Minden lélegzettel egészségesebb leszek. Mindennap teszek önmagamért. Vigyázok az egészségemre, vigyázok magamra. Tudatosan élek. A legjobbat adom a testemnek. Gondját viselem mindennap.

Exit mobile version