Napi kínai horoszkóp 2019. április 5.: Megtalálod a helyes utat

nlc | 2019. Április 05.
Megtalálod a helyes utat. Helyesen döntesz, jól választasz. A kínai horoszkóp szerint ehhez mindössze csak bíznod kell a képességeidben, önmagadban. Ugye menni fog?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Megtalálod a helyes utat… (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Döntést hozni egyszerű. Minden helyzetben jól döntök. Minden döntésemből tanulok és fejlődök. Minden döntés a saját utam felé vezet. Tudom, hogy minden helyzetben megtalálom az optimális lehetőséget.

A Bivaly

Életem minden területén erős vagyok. Bármilyen feladatot képes vagyok megoldani. A sorsom útját járom. Jól döntök, jól választok. Boldog és elégedett vagyok. Helytállok az életemben.

A Tigris

Kisimult vagyok és elégedett. Jó az életem. Hálás vagyok a boldogságért. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Értékelem az életemet, boldog és elégedett vagyok. Minden jó, ahogy van.

A Nyúl

A hátamból elengedem a feszültséget. Képes vagyok ellazítani magamat. Mindennap a nyugalomra törekszem. Elengedem magamból a feszültséget. Pozitívan gondolkodom és érzek. Jól érzem magamat az életemben.

A Sárkány

Minden élőlényt tisztelek. Tisztelem az élet minden formáját. Szeretem az életemet, tiszteletben tartom másokért. A saját életemben én döntök, másoknak is meghagyom a döntés jogát.

A Kígyó

Családomat a szeretet vezérli. Szeretetben, békében, harmóniában élünk egymással. Szeretem és elfogadom a családomat. Minden a legnagyobb rendben van az életemben. Boldog családban élek.

A Ló

Mindenkinek a legjobbat adom magamból. Meg merem mutatni az értékes tulajdonságaimat. Értékeimet értékelik a többiek. Ki tudom hozni önmagamból a legjobbat, a lehető legtöbbet.

A Kecske

Szeretem a munkám, szeretem a kollégáimat. Szívesen végzem a rám bízott feladatokat. Szívesen dolgozom együtt a munkatársaimmal. A legjobb helyen vagyok. A legjobb úton járok a munkámban.

A Majom

Bízom a tehetségemben. Bízom a képességeimben. Hiszek önmagamban. Tudom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok az életemben. Tehetséges ember vagyok. Kihozom magamból a legjobbat.

A Kakas

Mindig meglátom a helyes utat. Minden döntésemből tanulok. Mindenkor megtalálom az optimális lehetőséget. A saját utamat járom. Jól döntök és jól cselekszem. Boldog és elégedett vagyok.

A Kutya

Elfogadó vagyok. Elfogadom, és szeretem magamat. Elfogadom a környezetemben élőket. Sosem ítélkezem. Mindenkit elfogadok annak, aki. Magam döntök, és elfogadom a környezetem döntését is.

A Disznó

Felismerem a számomra jó dolgokat. Tudom, mi a legjobb nekem. Én döntök, hiszen én tudhatom, mi a jó az életemben. A legjobbat választom. A sorsom szerint élek. Jó dolgok történnek velem. 

Exit mobile version