Napi kínai horoszkóp 2019. április 9.: Minden döntés jó

nlc | 2019. Április 09.
Minden döntés jó. Önmagában már az is nagyon jó, hogy döntesz. Minden döntésed következményekkel jár. Jóval, rosszal. Minden döntés előrevisz, minden döntésből tapasztalhatsz, fejlődhetsz. A kínai horoszkóp szerint éppen ezért is jó minden döntésed.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Minden döntésed jó (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Befogadom mások szeretetét. Megnyitom magamat a szeretetnek. Szeretetet adok, és örömmel fogadom a szeretetet. Minden helyzetben a szeretet mellett döntök. Mindig jól döntök, amikor szeretettel döntök.

A Bivaly

Az univerzum ritmusában élek. Engedem az univerzális energiákat áramlani az életemben. Nyitott vagyok a jóra, a szépségre. Minden helyzetben a jó mellett döntök. Én döntök az életemben.

A Tigris

Feldolgozom minden múltbeli élményemet. Elengedem a múltat, elengedek minden fájdalmat az életemből. A boldogság mellett döntök. Boldogan választom a jelent. Megélem a jelen örömeit.

A Nyúl

A múltat lezártam. Nincs hatással rám a múlt. Csak a szép és örömteli emlékeket idézem fel. Az öröm mellett döntök. Minden helyzetben az örömet választom. Örömmel élem az életemet.

A Sárkány

Az édes élet rám vár. Megnyitom magamat az élet szépségeinek. Örömmel fogadom el az élet szépségeit, a valódi boldogságot. Mindenkor a pozitív lehetőségek mellett döntök. Mindenkor a jót választom.

A Kígyó

Bizalommal fordulok másokhoz. Bízom önmagamban, bízom a körülöttem élőkben. A bizalom része az életemnek. Tudom, kiben bízhatok meg. A bizalom a legjobb, a legfontosabb az életemben.

A Ló

Eredményes vagyok. Sikerrel döntök, szívesen döntök. Kiváló eredményeket érek el. Büszke vagyok magamra, büszke vagyok a teljesítményemre. Megérdemlem az elismerést, az eredményeket.

A Kecske

Kerek egész az életem. Teljes és örömteli életet élek. Mindenkor a legjobbra, a legtöbbre törekszem. Elégedett vagyok magammal. Elégedett vagyok az életemmel. Igazán jó az életem. Hálás vagyok érte.

A Majom

Minden döntésem jó döntés. Minden döntésemből tapasztalatokat gyűjtök. Minden döntésem támogatja a fejlődésemet. Örömmel és szívesen döntök. Szeretem a döntéseimet. Szeretem az életemet. 

A Kakas

Meglátom a jót az életben. Tudatosan keresem a jót, a szépet az életemben. Pozitívan tekintek magamra. Jó életem van, hiszen a jót választom. Mindennap jó dolgok történnek velem. Hiszek a jó erejében.

A Kutya

Hagyom, hogy testem ellazuljon. El tudom engedni magamból a feszültséget. Mindennap engedek időt a lazításra. Minden nappal egyre jobban érzem magamat. A nyugalom, a béke mellett döntök.

A Disznó

Az élet csak jót akar nekem. Minden helyzet engem támogat. Minden helyzetben meglátom a jót. Minden helyzetből tanulok és fejlődök. Elfogadom, amit az élettől kapok. Örülök a feladatoknak. 

Exit mobile version