Napi kínai horoszkóp 2019. április 11.: Amit adsz, vissza is kapod

nlc | 2019. Április 11.
Amit adsz, vissza is kapod. Vélhetően nem ugyanonnan és ugyanolyan formában, ahogyan adtad, de biztosan visszakapod. Jót és rosszat egyaránt. Ez az univerzum törvénye. A kínai horoszkóp bölcs soraiból kiderül, mit az, amiből ma minél többet érdemes adnod.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Amit adsz, vissza is kapod az univerzum törvénye szerint (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Biztonságban vagyok, szeretteim biztonságban vannak. Biztonságot adok a szeretteimnek, biztonságok kapok a szeretteimtől. Boldogan és jól élek. Stabil az életem. Minden a legnagyobb rendben van.

A Bivaly

Biztonságos dolog boldognak lenni. A boldogságot megérdemlem. Megteremtem magamnak a boldogságot. Szeretni jó. Szeretni biztonságot ad. Szeretek és szeretnek. Boldog vagyok, biztonságban vagyok.

A Tigris

A bőség természetes része az életemnek. Mindenből van elég. A bőségből minden jut. Bőségben, boldogságban élek. Bőven adok a bőségemből. Bőven jár nekem az univerzum bőségéből.

A Nyúl

Negatív szavaimat pozitívakra cserélem. Elhagyom a negatív gondolatokat. Mindennap törekszem a pozitív gondolkodásra. Figyelek, hogy pozitívan fejezzem ki magamat. Pozitív szavakat használok.

A Sárkány

Sorsom kovácsa én vagyok. Mindennap teszek a sorsomért. Mindennap teszek önmagamért. Én formálom, alakítom az életemet. Én döntök az életemben. Tudom, mi a legjobb nekem. A sorsom szerint élek.

A Kígyó

Mosolyogva végzem a munkámat. Szeretem a rám bízott feladatokat. Szeretem a munkámat, szeretem a munkahelyemet. Kreatív és inspiráló munkát végzek. Boldogságot, örömet merítek a munkámból.

A Ló

Elfogadom a szerelmet. Megélem a valódi szerelmet. Megérdemlem, hogy őszinte és boldog párkapcsolatban éljek. Megnyitom a szívemet a valódi érzelmeknek. Szerelmemért igaz szerelmet kapok.

A Kecske

Békét keresek mindenhol. Békében élek magammal, békében élek a környezetemmel. Minden nap a békére törekszem. Minden helyzetben a békét keresem. Szeretettel közelítek a többiekhez. Szeretetet kapok a többiektől.

A Majom

Az emberiség szerető család. Helyem van a világban. Szeretettel fordulok a környezetem felé. Környezetemtől szeretet kapok. Elfogadó vagyok. Velem is elfogadóak az emberek. Szeretem az embereket.

A Kakas

Ha másokon segítek, magamon segítek. Önzetlen segítségemért önzetlen segítségek kapok. Szeretetemért szeretetet kapok. Boldog és harmonikus az életem. A jóra, a segítségre, a szeretetre törekszem.

A Kutya

Minden új tapasztalat értem van. Minden helyzetből tapasztalatokat gyűjtök. Minden döntésem új tapasztalat, új ismerem. Minden helyzetből, minden döntésből tanulok. Mindennap fejlődöm és tapasztalok.

A Disznó

Könnyedén élem az életemet. Rugalmas és könnyed vagyok. Mindennap találok lehetőséget a szépre, a jóra. Nem veszem túl komolyan magam. Nyitott vagyok az életre, nyitott vagyok az emberekre. 

Exit mobile version