Napi kínai horoszkóp 2019. április 12.: Tárt karokkal fogadod a szerelmet?

nlc | 2019. Április 12.
Tárt karokkal fogadod a szerelmet? Valóban meg tudod magad nyitni az érzelmeknek? A kínai horoszkóp ma támogat téged is, hogy végre életedbe lépjen a valódi szerelem.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Megnyitod magadat a szerelemnek? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A bizalom lényem természetes része. Bízom önmagamban, bízom a külvilágban. Nyitott vagyok a világra. Bizalmamért bizalmat kapok cserébe. Tudom, kiben bízhatok meg. A bizalom része az életemnek.

A Bivaly

Tárt karokkal fogadom a szerelmet. Megnyitom a szívemet a valódi érzéseknek. Megérdemlem a szerelmet. Megérdemlem a valódi társat és érzelmeket. Beengedem az életembe a szerelmemet.

A Tigris

Jóságomra jóság a válasz. Szeretek jót tenni másokkal. Örömmel fogadom mások támogatását, segítségét. Minden jóért még több jót kapok cserébe. Nyitott vagyok a jóra, nyitott vagyok a szeretetre.

A Nyúl

Minden pillanatban boldog vagyok. Minden pillanatban a boldogságra törekszem. Minden helyzetben a jót választom. Pozitív érzek és gondolkodom. Jó dolgok történnek velem, mert a boldogságra törekszem.

A Sárkány

Boldog jövőt teremtek magamnak. Hiszek a boldogságban. Hiszek a szeretet erejében. Képes vagyok a jót, az örömet megteremteni magamnak. Nyitott vagyok a boldogságra. Tárt karokkal fogadom.

A Kígyó

A pozitív gondolatok gyorsan hatnak. A pozitív érzések pozitív gondolatokat szülnek. Gyorsan meglátom a jót az életemben. Gyorsan fordul jóra az életem, amikor pozitívan gondolkodom és érzek.

A Ló

Megtalálom az életem értelmét. Tudom, mi a legjobb nekem. Minden napomat értelmes dolgokkal töltöm. Szeretem az életemet. Mindennap arra törekszem, hogy a tőlem telhető legjobbat tegyem.

A Kecske

Könnyen kapok szeretetet másoktól. Könnyen adok szeretetet másoknak. Nyitott vagyok a valódi szeretetre. Tárt karokkal fogadom a valódi érzéseket. Igaz barátaim vannak. Igaz szeretetben élek.

A Majom

Kritikus gondolataimat elfogadásra cserélem. Elengedem az ítélkezést. Elfogadom a többieket. Megengedem, hogy azt tegyem, ami boldoggá tesz. Másoknak is meghagyom a döntést jogát az életében. 

A Kakas

Nyugalmamat mindig megőrzöm. Semmi és senki sem mozdít ki a nyugalmamból. Egységben, harmóniában vagyok magammal és a világgal. Békében, boldogságban élek. Nyugodt és kiegyensúlyozott az életem.

A Kutya

Gondolataimnak teremtő erejük van. Tudom, hogy gondolataimmal teremtek. Jóra gondolok, hogy jót teremtsek. A pozitív gondolatok ereje elsöprő. A jóra, a szeretetre gondolok. Jót és szeretetet teremtek.

A Disznó

Bevételeim egyre gyarapodnak. Minden nappal egyre nagyobb bőségben élek. Szeretem és magamhoz vonzom a pénzt. Szívesen használom a pénzt. Mindig van belőle elég. Gazdagnak érzem magamat. 

Exit mobile version