Napi kínai horoszkóp 2019. április 23.: Boldog jövőt teremthetsz

nlc | 2019. Április 23.
Ma lerakhatod a boldog jövő alapjait. Ma nagyon sokat tehetsz, hogy igazán sikeres és boldog évek elé nézz. A kínai horoszkóp bölcs sorai között megtalálod az ehhez vezető utat is.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Indulj el a boldog jövő felé (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Békességre vágyom, és meg is teremtem. Boldog jövő elé tekintek. Bizakodom a békességben, a boldogságban. Képes vagyok megteremteni magamnak a legjobbat. Pozitív gondolkodással pozitív jövőt teremtek.

A Bivaly

Amit megálmodtam, meg is valósítom. Tudom, hogy bármit elérhetek, bármire képes vagyok az életemben. Mindennap használom teremtőerőmet. Boldog jövőt teremtek magamnak.

A Tigris

Szerelmemmel kiegészítjük egymást. Tökéletesen összeillünk a párommal. Boldogságban, szeretetben élünk. Boldog jövőt alakítunk magunknak. Párom a másik felem. Jól kijövünk egymással.

A Nyúl

Nincs szükségem a fájdalomkilókra. Könnyedén elengedem a fájdalmat, könnyedén leteszem magamról a fölösleges súlyokat. Boldog vagyok a jelenben. Boldog jövőképet vetítek magam elé.

A Sárkány

Hálát adok a sikereimért. A hála még több sikert eredményez az életemben. Elégedett és boldog vagyok. Pozitívan gondolkodom magamról, pozitívan gondolkodom a jövőmről. Hálát érzek az életemért.

A Kígyó

Hibáimat elfogadom, és szeretem. Hibáimmal együtt vagyok önmagam. Tudom, hogy bármikor hibázhatok. Tudom, hogy képes vagyok kijavítani a hibákat. Hibáimból tanulok és fejlődöm.

A Ló

A szeretet ad értelmet az életemnek. A szeretet, a boldogság az élet értelme. Beengedem az életembe a szeretetet. Megengedem magamnak a boldogságot. Boldog jelenemben boldog jövőt teremtek magamnak.

A Kecske

Minden porcikám egészséges. Jól érzem magamat a bőrömben. Szeretem, és elfogadom a testemet. Elégedett vagyok magammal. Mindennap teszek az egészségemért. A legjobbat adom magamnak.

A Majom

Boldog jövőt teremtek gyerekeimnek. Boldog jövőt teremtek magamnak. Világomban minden a legnagyobb rendben van. Boldog a jelenem, boldog a holnapom. Mindennap teszek a boldogságért. 

A Kakas

Amire szükségem van, arra pénzem is van. Mindig van elég pénzem. Szeretem és magamhoz vonzom a pénzt. Örömmel költöm, örömmel fogadom a pénzt. Szívesen használom a pénzemet.

A Kutya

Munkámban kiteljesedik a kreativitásom. Munkám izgalmas és szórakoztató. Kreatívan dolgozom. Szeretem a munkámat. Szívesen végzem el a rám bízott feladatokat. A legjobb helyen dolgozom.

A Disznó

Szerető családom mindenben támogat. Bármikor számíthatok a családomra. Családom a legbiztosabb hátterem. Segítem, és támogatom őket, családom is segít, és támogat engem. 

Exit mobile version