Napi kínai horoszkóp 2019. április 28.: Szenvedély és szeretet

nlc | 2019. Április 28.
Szenvedélyesen élsz? Szenvedéllyel végzed a munkádat? Szenvedélyt csempészel a magánéledbe? Szereted az életedet? A kínai horoszkóp szerint ezek a mai nap legfontosabb kérdései...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mennyire élsz szenvedéllyel? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Felismerem az élet ritmusát. Tudatosan keresem a szenvedélyt az életemben. Tudom, mire vágyom igazán, tudom, hogyan valósíthatom meg. Harmóniában vagyok önmagammal, harmóniában vagyok a külvilággal.

A Bivaly

Szeretem az alakomat, szép a testem. Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretem és elfogadom a testemet. Pozitívan gondolok önmagamra. A pozitív kisugárzás még szebbé tesz engem.

A Tigris

A szerelem része az életemnek. Szenvedéllyel élem a mindennapokat. Megérdemlem a szerelmet, teszek a szenvedélyért. Minden napban találok lelkesítő eseményeket. Rendben van az életem.

A Nyúl

Higgadt és mosolygós maradok. Minden helyzetben ura vagyok önmagamnak. Minden helyzetben a szeretetet választom. Higgadtságommal, mosolyommal, a szeretettel bármit elérhetek.

A Sárkány

Családom boldog. Szenvedélyesen szeretünk együtt lenni. Boldogságban, örömben élek. Figyelek a családomra, figyelek önmagamra. Boldoggá tesz a környezetem. Boldoggá teszem a környezetemet.

A Kígyó

Álmaim és a valóság egy. Tudom, bármikor megvalósíthatom az álmaimat. Valóra tudom váltani, amit szeretnék. Mindennap teszek önmagamért. Mindennap teszek az álmaim megvalósításáért.

A Ló

Társam felé felvállalom az érzéseimet. Örömmel mutatom meg a páromnak, amit iránta érzek. Megbízom a páromban, párom is bízik bennem. Viszonzásra találnak az érzéseim. Boldog vagyok a párom mellett.

A Kecske

Kész vagyok a változásra. Örömmel változtatok, amikor csak szükséges. A változás jó, a változás szenvedélyt hoz az életembe. Tudom, mikor és miben érdemes változtatnom. Szeretem a változásokat.

A Majom

Szeretettel gondolok a testemre. Szeretem és elfogadom magamat. Szépnek látom a testemet a tükörben. Testem minden nappal egyre szebb, mert pozitívan gondolok magamra. Örömmel nézek a tükörbe. 

A Kakas

Szenvedély és szeretet kéz a kézben jár. Szenvedéllyel élem az életemet. Szeretetben, harmóniában élek. Szeretem, amit csinálok. Hálás vagyok az életemért, hálát érzek a szeretetért.

A Kutya

Csak jó történhet velem. Pozitívan gondolok magamra, pozitívan tekintek az életemre. Pozitív gondolkodásommal jó dolgokat teremtek. Bízom magamban, bízom a lehetőségeimben.

A Disznó

Szeretetet adok és szeretetet kapok. Szeretetben, harmóniában élek. Minden szeretet, amit másoknak adok, sokszorosan tér vissza hozzám. Önzetlenségemért mindenkor önzetlenséget kapok. 

Exit mobile version