Napi kínai horoszkóp 2019. április 29.: Mindenre jut idő. Mindenre jut idő?

nlc | 2019. Április 29.
Végiggondoltad már egyszer is valóban tudatos, hogy mi mindenre szánsz időt az életedben? Tényleg azzal töltöd, ami igazán fontos és hasznos? Vajon mire jut időd? És mire nem? A kínai horoszkóp ma is okos javaslatokat tartogat.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Mire jut időd és mire nem? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Jó munkaerő vagyok. Szeretem a munkámat. Szívesen szánok időt a feladataimra. Munkámért megfelelő jutalomban részesülök. A legjobb helyen dolgozom. Mindennap örömmel tölt el a munkám.

A Bivaly

Boldogabb vagyok, mint tegnap. Minden nappal egyre jobban érzem magamat. Mindennap szánok időt magamra. Mindennap teszek a boldogságomért. Mindennap örömet találok az életemben.

A Tigris

Őrangyalom segít nekem. Őrangyalom feltételek nélkül szeret és támogat engem. Bármikor kérhetem az őrangyalom segítségét. Mindig jut idő, hogy foglalkozzak magammal. Mindig tudom, mit kell tennem.

A Nyúl

Tele vagyok értékkel. Nagyon sok pozitív tulajdonsággal rendelkezem. Van mire büszkének lennem. Értékes és nagyon szerethető ember vagyok. Figyelek magamra, figyelek az értékemre.

A Sárkány

Tudom, mi a fontos. Mindennap teszek önmagamért. Az időmet fontos és értékes feladatokra használom. Fontos az időm, fontos vagyok magamnak. Fontos a boldogságom. Jut időm magamra.

A Kígyó

A nyugalom a legfőbb fegyverem. Semmi sem billent ki a lelki békémből. Erős és stabil vagyok. Nyugalommal, higgadtsággal bármit elérhetek. Mindennap használom a szeretet erejét.

A Ló

Csodákat hívok az életembe. Mindennap szánok időt a saját csodáimra. Hiszek a csodákban. Tudom, hogy csodás dolgok történnek még velem. Hálás vagyok az életemért. Csodákat teremtek.

A Kecske

Családom biztonságban van. Örömet jelent, hogy biztonságban tudhatom a családomat. Szeretek a családommal lenni. Értékes a velük töltött idő. Biztonságban, harmóniában, szeretetben élek.

A Majom

Mindenre jut időm. Csak az igazán lényeges dolgokra szánok időt. Tudom, mi a fontos az életemben. Mindennap jut idő magamra. Mindennap tökéletesen osztom be az időmet. Mindenre jut időm, amire szánni akarok. 

A Kakas

Mindenben felismerem a lényeget. Lényegre törően gondolkodom és cselekszem. Csak az igazán fontos dolgokra szánok időt. Magamra mindig jut elég időm. Felismerem, hogy a boldogságom a legfontosabb.

A Kutya

Szeretem a hibáimat. Hibáimmal együtt vagyok önmagam. Szeretem és elfogadom, aki vagyok. Minden hibát ki tudok javítani. Minden hibával gazdagabb vagyok. Tanulok és fejlődöm a hibáimból.

A Disznó

A sértettséget megbocsátásra cserélem. Elengedem a fájdalmat, könnyedén megbocsátok. Felszabadít a megbocsátás. Mindig jut időm, hogy megbocsássak másoknak és magamnak. 

Exit mobile version