Napi kínai horoszkóp 2019. május 1.: Működik az isteni időzítés

nlc | 2019. Május 01.
Működik az isteni időzítés. Minden, ami veled történik, a lehető legjobb időben zajlik. A kínai horoszkóp szerint mindent megkapsz, ami jár neked, akkor, ott és olyan formában, ahogyan az a lehető legjobb mindenkinek.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Működik az isteni időzítés (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Egészségem folyamatosan javul. Minden nappal egyre jobban érzem magamat. Tanulok a betegségből. Felismerem és elengedem a problémákat. A jelenre, a jóra, az egészségemre koncentrálok.

A Bivaly

Minden percet élvezek. Minden napomban meglátom a jót. Szeretem az életemet. A jóra törekszem. Szeretem a munkámat. Törődöm magammal. Azt teszem, ami örömmel tölt el. Igazán élvezetes az életem.

A Tigris

Harmónia és béke van körülöttem. Valódi nyugalomban élek. Csodás az életem, élvezem minden pillanatát. Nincs miért rohanni és kapkodni. Mindent a saját ritmusomban, harmóniában végzek.

A Nyúl

Védőháj nélkül is magabiztos vagyok. Elengedem a gondokat, elengedem a múlt fájdalmát. Magabiztos és elégedett vagyok. Könnyedén leteszem magamról a terheket. Biztonságban, boldogságban élek.

A Sárkány

Az isteni időzítés működik. Minden a lehető legjobb időben történik velem. Hagyom, hogy az életem a maga rendje szerint haladjon. Elfogadom az isteni rendelést. Mindent megkapok, amire csak vágyom. Türelmes vagyok.

A Kígyó

Ideális társam velem van. A számomra rendelt partnerrel élek. Amilyen a lelki érettségem, mindenkor olyan társat vonzok magamhoz. Párom mellett fejlődöm és tanulok. Társam a tükörképem.

A Ló

Tudom, mi a legjobb a számomra. Az életemről magam döntök. Én tudom, mi a legjobb nekem. Megengedem magamnak az énidőt. Az örömet, a boldogságot keresem. Megérdemlem a legjobbat.

A Kecske

Békés energiák vesznek körül.  Harmóniában, békében élek magammal, a környezetemmel. Jó ember vesznek körül. A legjobb helyen élek. Otthonom a nyugalom szigete. Szeretem az életemet.

A Majom

Szeretettel fordulok a családom felé. Örömmel töltöm az időmet a családommal. Szeretetben, békében élünk egymással. Támogatást kapok a családomtól. Én is támogatom őket, amiben csak tudom.

A Kakas

A munkám nekem való szórakozás. Minden napom szórakoztató és örömteli. Szeretem a rám bízott feladatokat. A legjobb helyen dolgozom. Megérdemlem a munkámat. A lehető legjobban dolgozom.

A Kutya

Hiszek önmagamban. Hiszek a lehetőségeimben. Tudom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok. Hiszek az isteni időzítésben. Mindent megkapok a lehető legjobb időben. Büszke vagyok magamra.

A Disznó

Bőségben élek. Mindenem megvan, amire szükségem van. Örömteli az életem. Mindenre jut időm, mindenre van elég pénzem. Gazdagnak érzem magamat. Bőségben, harmóniában élek. 

Exit mobile version