Napi kínai horoszkóp 2019. május 4.: Béke, szeretet, szépség

nlc | 2019. Május 04.
Béke, szeretet, szépség jellemzi már a mai napot is. Sőt az egész hétvégét ezek a csodás érzések ragyogják be. A kínai horoszkóp javaslatai szerint érdemes tudatosan keresned a békét, a szeretetet, a szépséget.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Béke, szeretet, szépség vesz körül ma (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Végtelen pénzforrás áll a rendelkezésemre. Tudom, hogy mindig van elég pénzem. Mindenkor részesülök az univerzum gazdagságából. Magamhoz vonzom a pénzt. Örömmel fogadom a pénzt.

A Bivaly

Munkámmal segítek másoknak. Örömmel segítek, amiben csak tudok. Örömmel fogadom el mások segítségét. Munkámmal értéket és örömet teremtek. Szépség, béke, öröm és boldogság vesz ma körül.

A Tigris

Családom harmóniában él. Békében, örömben, szeretetben, szépségben és boldogságban élek. Családom szeretetében ragyogok. Örömmel adok szeretet, és örömmel fogadom a pozitív érzéseket. 

A Nyúl

Jogom van a sikerhez, jogom van a boldogsághoz. Boldogan nyitom meg magamat a sikernek. Elégedett és boldog vagyok, hiszen sikeres az életem. Megérdemlem a sikert, megérdemlem a valódi boldogságot.

A Sárkány

Béke, szeretet és szépség vesz körül. Harmóniában, teljességben élek. Mindenem megvan a boldogsághoz. Hálás vagyok az életemért. Szépséget sugárzok. Békében, szeretetben élek a környezetemmel.

A Kígyó

Otthonom a nyugalom szigete. Békében, harmóniában, szépségben élek. Szeretem az otthonomat, szeretem a környezetemet. Örömmel töltöm otthon az időmet. Csodás helyen élek.

A Ló

Hálás vagyok a környezetemért. Hálás vagyok, hiszen békében, szeretetben, boldogságban, harmóniában élek. Csodás emberek vesznek körül. Szerencsésnek érzem magamat a családomért, a barátaimért, a munkatársaimért.

A Kecske

Enyém az álommunka. A legjobb helyen dolgozom. Szeretem a munkámat, hálát érzek a munkahelyemért. Örömmel végzem a rám bízott feladatokat. Munkámért elismerés és megfelelő fizetés a jutalmam.

A Majom

Gyermekeim jövőjét széppé teszem. Minden napunkat szeretetben, békében, harmóniában éljük. Pozitív példát mutatok a gyerekeknek. Szép jövőt teremtek magamnak, szép jövőt teremtek a gyerekeknek.

A Kakas

Testem öngyógyító erői működnek. Szeretettel gondolok magamra. A szeretet erejével minden problémát könnyedén megoldok. Figyelek magamra, figyelek az egészségemre. A legjobbat érdemlem. Megadom magamnak.

A Kutya

Életemben minden a legnagyobb rendben van. Minden nappal és mindenhogyan egyre jobban és jobban érzem magamat. Teljes és kerek az életem. Szeretetben, békében, harmóniában élek.

A Disznó

Biztonságos jövőt teremtek. Tudom, hogy mindent megkapok, amire csak szükségem van. Mindenem megvan az életemben. Biztonságban, boldogságban élek. Csodás jövő vár rám. 

Exit mobile version