Napi kínai horoszkóp 2019. május 6.: Válaszd a legjobbat!

nlc | 2019. Május 06.
A legjobbat választod? Mindenkor és mindenből? A kínai horoszkóp szerint sosem kéne kevesebbel beérned. Ma a legjobb döntés, ha a legjobbat választod a kínálkozó lehetőségek közül.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A legjobbat választod? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A szerelmem mindenben tökéletes társ. Ő a legjobb, akit a sors hozzám rendelhetett. Hálás vagyok a páromért. Szerelmemmel tökéletesen kiegészítjük egymást. Mindenben számíthatnunk a másikra.

A Bivaly

Mindig a legjobbat választom. Tudom, hogy a legjobbat érdemlem. Sosem kell kevesebbel beérnem. Jól döntök, amikor a legjobbat választom. Megkapom a legjobb lehetőségeket. Élek velük.

A Tigris

Harmóniát hívok az életembe. Mindennap törekszem a békére, a nyugalomra, a harmóniára. Jól érzem magamat a bőrömben. Kiegyensúlyozott, boldog vagyok. A harmónia a legjobb választás az életemben.

A Nyúl

Harmónia van minden napomban. Mindennap törekszem a harmóniára, az egyensúlyra. Békében élek magammal, békében élek a környezetemmel. A harmónia a legkifizetődőbb választás.

A Sárkány

Minden családtagommal könnyedén csevegek. Mindenkivel könnyen közös hangra találok. Mindenkivel szót értek. Szeretem a családomat, szeretem a környezetemet. Békében, harmóniában élek.

A Kígyó

A munkahelyem inspiráló, motiváló közeg. Szeretem a munkámat, szeretem a munkatársaimat. A legjobb helyen dolgozom. Örömteli munkát végzek. A munkatársakkal támogatjuk, segítjük egymást.

A Ló

Az univerzum bőségéből bármit megkaphatok. Mindenem megvan, amire szükségem van. Bőségben, gazdagságban élek. Megérdemlem a legjobbat, a legtöbbet. Mindent megkapok, ami jár nekem.

A Kecske

Tudom, hogy a legjobbat adom a gyermekeimnek. Minden tőlem telhetőt megteszek a családomért. A legjobbra nevelem a gyerekeket. A legjobb példát mutatom nekik. Szeretetet adok, szeretet kapok tőlük.

A Majom

Minden levegővétel egészségesebbé tesz. Tudatosan figyelek a testemre, az egészségemre. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Minden nappal egyre jobban érzem magamat.

A Kakas

Beengedem életembe a szerelmet. Megnyitom magamat a valódi érzéseknek. Megérdemlem az igaz szerelmet. Megélem a valódi szerelmet. Nyitott és elfogadó vagyok. A legjobbat választom.

A Kutya

A mozgás örömet szerez nekem. Szívesen mozgok mindennap. Örömmel teszek a jólétemért. Egészséges és fitt vagyok. Szeretek mozogni. Megengedem magamnak az énidőt. Megengedem magamnak az örömet.

A Disznó

Elmém nyugalma a külvilágot is megnyugtatja. Árad belőlem a béke, a harmónia, a nyugalom. Jó hatással vagyok a környezetemre. Sokan szeretnek velem lenni. Békében élek magammal, békében élek a külvilággal. 

Exit mobile version