Napi kínai horoszkóp 2019. május 10.: Sorsod a kezedben

nlc | 2019. Május 10.
Vajon te irányítod az életedet? A kezedben tartod a sorsodat? Vagy inkább hagyod, hogy az élet magával sodorjon? Utóbbi esetében ma mindenképpen érdemes megfontolnod és követned a kínai horoszkóp bölcs javaslatait.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Kezedben a sorsod? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Minden igényem kielégül. Minden vágyamat képes vagyok megvalósítani. Mindennap teszek önmagamért. Magam alakítom a sorsomat. Azt teszem, amitől jól érzem magamat. Minden megvan az életemben.

A Bivaly

Az otthonomban feltöltődöm. Otthonom a nyugalom, a béke, a harmónia szigete. Szeretem az otthonomat, szeretem a környezetemet. A legjobb helyen élek. Pozitív energiákkal töltődöm az otthonomban.

A Tigris

Szabadon valóra váltom az álmaimat. Teszek önmagamért. Teszek a sorsomért. Magam döntök, magam alakítom az életemet. Napról napra tudatosabban élek. Minden nappal közelebb kerülök a céljaimhoz.

A Nyúl

Az édes élet jár nekem. Megérdemlem a jó életet. Tudatosan keresem a lehetőségeket az életemben. Jó életet tudok teremteni magamnak. Amikor a sorsom szerint élek, édes az életem.

A Sárkány

A múltat lezárom. Elengedek mindent, amire már nincs szükségem. A jelen pillanatokra összpontosítok. A jelenben élem az életemet. A sorsomat most alakítom. A sorsutamat járom.

A Kígyó

Sorsom a kezemben van. Én irányítom az életemet. Én tudhatom, mi a legjobb nekem. Én döntök a sorsomról, az életemről. Jó életem van. Jó döntéseket hozok. Kezemben tartom a sorsomat.

A Ló

Elfogadom a jót. Megengedem magamnak a legjobbat. Megérdemlem a legjobbat. Jót adok másoknak, jót kapok cserébe. Megnyitom magamat a jónak. Örömmel fogadok el minden jót az életemben.

A Kecske

A jelenre koncentrálok. Ma tehetek önmagamért, ma tehetek a sorsomért. Kezemben tartom az életemet. Az örömre, a boldogságra koncentrálok. Mindennap találok jót az életemben.

A Majom

Nyugodt vagyok. Harmóniában élek magammal, harmóniában, békében élek a környezetemmel. A sorsom szerint élek, amikor nyugodt és békés az életem. Boldog és elégedett vagyok.

A Kakas

Csak a szépre emlékezem. Megbocsátok magamnak, megbocsátok mindenki másnak is. Elengedem a fájdalmas emlékeket. A jó dolgokból merítek örömet. Megérdemlem a jót, a szépet az életemben. 

A Kutya

Jól és boldogan élek. Kezemben tartom a sorsomat, amikor elégedett vagyok magammal, az életemmel. Mindig jól van most, ahogy van. Bőségben, harmóniában, boldogságban élek.

A Disznó

Mindenre van időm. Csak az igazán fontos és hasznos dolgokra szánok időt. Tökéletesen osztom be az időmet. Jól menedzselem magamat. Mindig jut időm magamra. Szívesen szánok időt a szeretteimre.

Exit mobile version