Napi kínai horoszkóp 2019. május 14.: Megvalósulnak a kimondott kívánságok

nlc | 2019. Május 14.
Ki mered mondani, amire igazán vágysz? Ki tudod mondani a kívánságaidat? A kínai horoszkóp szerint ma bátran mondj ki minden kérést és vágyat, mert ma valódi teremtő erőt adsz a kívánságoknak.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ki tudod mondani a kívánságaidat, a vágyakat? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Vágyaimat kimondom, hogy megvalósulhassanak. Ki merem mondani, amit igazán szeretnék. Bátran kimondom a kéréseimet. Kívánságaim meghallgatásra találnak. Ma teremtő erőt adok a vágyaimnak.

A Bivaly

Minden porcikám boldog. Átjárja testemet, lelkemet a boldogság érzése. Ki tudom mondani, mennyire boldog vagyok. Boldogságommal boldogságot teremtek. Csoda szép a mai nap.

A Tigris

Megbocsátok, és bocsánatot nyerek. Minden helyzetben meg tudok bocsátani. A megbocsátással nagyon sok teremtő energiát nyerek. A megbocsátás felszabadít. Megbocsátok magamnak és mindenkinek.

A Nyúl

Megfelelek a saját elvárásaimnak. Mindenkor elérhető célokat tűzök magam elé. Céljaimról bátran beszélek. Megteremtek magamnak, amit igazán szeretnék. Mindig elérem a céljaimat.

A Sárkány

Boldogságom beragyogja szeretteim életét. Árad belőlem a boldogság. Környezetem is boldog, mert boldognak lát. Minden nap boldogságot teremtek. Boldog vagyok, boldog környezetben élek.

A Kígyó

A segítségre segítség a válasz. Örömmel és önzetlenül segítek. Segítségemért segítséget kapok cserébe. Örömmel fogadom mások segítségét. Önzetlen segítségemet megjutalmazza az univerzum.

A Ló

Tárt karokkal fogadom a szerelmet. Nyitott vagyok a boldogságra. Ki tudom mondani, mire vágyom a szerelemben. Kívánságomat valóra váltom. Megteremtem az igaz szerelmet. Hiszek az igaz szerelemben.

A Kecske

A bizalom életem természetes része. Hiszek és bízom magamban. Hiszek és bízom a képességeimben. Bizalmamért bizalmat kapok cserébe. Bízom az univerzumban, bízom a teremtő erőben. 

A Majom

Bevételeim egyre növekednek. Napról napra egyre jobban élek. A bőség természetes része az életemnek. Képes vagyok bőséget teremteni magamnak. Szeretem a pénzt, egyre több van belőle.

A Kakas

Gondolataimnak varázslatos ereje van. Gondolataimmal mindent megteremtek, amire csak vágyom. Ki merem mondani a gondolataimat. Teremtő erőt adok minden vágyamnak, kérésemnek. 

A Kutya

Az Élet szeret engem. Szeretem az életemet. Elégedett és boldog vagyok. Hálás vagyok mindenért, amit az élettől kapok. Hálám megsokszorozza a teremtő erőmet. Bármit el tudok érni az életemben.

A Disznó

Van bátorságom a teljes élethez. Ki tudom mondani mindazt, amire vágyom. Bátran kimondom a kívánságaimat. Hiszem, hogy megteremtem, amire vágyom. Teljes és egész életet élek.

Exit mobile version