Napi kínai horoszkóp 2019. május 15.: Eredményt elérni könnyű

nlc | 2019. Május 15.
Eredményt elérni könnyebb, egyszerűbb, mint sejtenéd. Hogy motivációt, támogatást szerezz a sikerhez, a valódi eredményekhez, olvasd el a kínai horoszkóp bölcs javaslatait.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Eredményt elérni könnyű… (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Egészséges ételeket kívánok. A legjobbat adom magamnak. Könnyen és örömmel teszek magamért. Egészséges, kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Életmódomban naponta látom az eredményeket.

A Bivaly

Eredményt elérni könnyű. Örömmel teszek magamért, örömmel teszek a környezetemért. Értékelem az apró eredményeket is. Tudatosan élek. Boldoggá tesz minden eredményemen.

A Tigris

Bizalommal nézek a tükörbe. Szeretem, amit a tükörben látok. Szeretem és elfogadom magamat. Pozitív gondolkodásommal látható eredményeket érek el. Boldog és elégedett vagyok.

A Nyúl

Nyitott vagyok az egészségre. Minden helyzetben az egészség mellett döntök. Az egészség drága kincs. Minden nap teszek önmagamért. Mindennap teszek az egészségemért. Láthatóan napról napra jobban vagyok.

A Sárkány

Szeretnek az emberek. Szeretem magamat, szeretem a környezetemben élőket. Szeretetre méltó ember vagyok. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. A szeretet a legnagyobb eredmény az életemben.

A Kígyó

Minden feladatom nekem való feladat. Örömmel végzem a munkámat. Sikeres, eredményes és elégedett vagyok. Főnökeim értékelik az eredményeimet. A legjobb helyen dolgozom.

A Ló

A szerelmemet boldoggá teszem. Boldog vagyok, árad belelőm a pozitív energia. Boldog párkapcsolatban élek. Megérdemlem a páromat, párom is megérdemel engem. Párom boldogsága óriási eredmény.

A Kecske

Elfogadom a hiányosságaimat és a hibáimat. Hibáimmal együtt vagyok tökéletes és egyedi. Hibáimtól, hiányosságaimból mindenkor tanulok. Előre haladok a lelki fejlődésem útján.

A Majom

Mások boldogsága engem is boldoggá tesz. Őszintén örülök mások boldogságának. Az önzetlen öröm engem is a siker felé visz. Minden nappal egyre több örömben, boldogságban van részem.

A Kakas

Folyamatosan gyarapodom. Napról napra nagyobb bőségben élek. Béke, boldogság, szeretet, bőség és harmónia vesz körül. Elégedett vagyok az életemmel. Eredményes vagyok, hiszen bőséget teremtek magamnak. 

A Kutya

Szeretettel gondolok a társamra. Szeretettel gondolok a környezetemre. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Pozitív gondolkodásom pozitív eredményeket szül. Optimistán tekintek magamra, a lehetőségeimre, a társamra.

A Disznó

Mindennap teszek valamit a lelki harmóniáért. Mindennap teszek önmagamért. Megengedem magamnak az én-időt. Tudatosan törekszem a testi-lelki harmóniáért. Elégedettségben, boldogságban élek. 

Exit mobile version