Napi kínai horoszkóp 2019. május 20.: Felismered a lelki társadat?

nlc | 2019. Május 20.
Vajon felismerted már a lelki társadat? Találkoztál már vele? Vajon ki ő? A legjobb barátod? A szerelmed? A kínai horoszkóp szerint ma különleges felismerésre juthatsz a lélekpárodat illetően...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Felismered a lelki társadat? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A világ egységében nekem is helyem van. A világ egységében lelki társamnak is helye van. Párommal egységben, harmóniában élek. Lelki társam a legjobb barátom is. Szerencsésnek érzem magamat.

A Bivaly

Beengedem életembe a gyógyulást. Minden helyzetben az egészséget választom. Meggyógyítom a testemet, a lelkemet, az életemet. Lelki társam rám talál. Egészséges párkapcsolatban élünk.

A Tigris

Mindenből van elég a világban. Mindenből bőven jut nekem is. Bőségben, gazdagságban, békében élek. Elégedett vagyok az életemmel. Hálát érzek mindenért, amit az élettől kaptam.

A Nyúl

Bízom az intuíciómban. Bízom a megérzéseimben. Hatodik érzékem mindig a jó irányba vezet engem. Intuícióm segít a lelki társamra találni. Hallgatok a belső hangokra. Lélektársamat felismerem.

A Sárkány

Hálával gondolok a korábbi párkapcsolatokra. Nekik köszönhetően vagyok önmagam. Ők is hozzásegítettek, hogy lelki társamra találja. Általuk fejlődtem, tanultam, erősödtem. 

A Kígyó

Boldogan ébredek. Jól és mélyen alszom. Kipihenten, elégedetten ébredek reggel. Minden reggelem a lehető legjobban indul. Csodásak a napjaim. Jól vagyok, nincs okom panaszra.

A Ló

Saját terheimen könnyíthetek. Bármikor lerakhatom a súlyokat a vállamról. Fölösleges cipelnem a terheket, örömmel teszem le magamról. Leolvadnak rólam a kilók, felszabadulok, megkönnyebbülök.

A Kecske

Vágyaim naponta megvalósulnak. Képes vagyok a céljaimat elérni. Mindenkor elérhető célokat tűzök magam elé. Sikeresnek érzem magamat. Lelki társam a legfőbb célom. Mindent megteszek érte.

A Majom

Lelki társamat felismerem. Boldog vagyok, mert lelki társamra találhatok. Egymásnak teremtett minket az élet. Pontosan tudom és érzem, amikor lelki társammal találkozom.

A Kakas

A helyzetem visszafordíthatatlanul javul. Minden egyes nappal egyre jobb az életem. Pozitívan tekintek magamra. Pozitívan tekintek a jövőbe. Napról napra jobban élek. Elégedett, boldog vagyok. 

A Kutya

Barátaim egyre többen vannak. Sokan szeretnek és támogatnak engem. Tudom, hogy barátaimra mindenkor számíthatok. Megérdemlem a barátaimat. Megérdemlem a lelki társamat.

A Disznó

Egészséget kapok az univerzumtól. Tudatosan figyelek a testem, a lelkem, az elmém egészségére. A legjobbat adom magamnak, hiszen a legjobb jár nekem. Minden helyzetben az egészet választom.

Exit mobile version