Napi kínai horoszkóp 2019. május 21.: Ajándékot kapsz az élettől

nlc | 2019. Május 21.
Ajándékot kapsz az élettől. Nem is akármit. A mai ajándék mély nyomokat hagy benned, és komolyan elgondolkodtat. A kínai horoszkóp bölcs soraiból megtudhatod, milyen ajándék vár ma rád...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szuper ajándék vár ma rád… (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Mosolyom megnyitja a szíveket. Mosolyom a legnagyobb ajándék. Mosolyomért mosolyt, örömet kapok cserébe. Szeretek mosolyogni. Sokkal szebbnek, jobbnak érzem magamat.

A Bivaly

Nem hat rám a stressz. Könnyedén elengedem magamból a feszültséget. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Óriási ajándék a nyugalom, a béke, a harmónia az életemben.

A Tigris

Lelki sebeim begyógyultak. Elengedtem a múltat, elengedtem a fájdalmakat. Meggyógyítom magamat. Gyógyítóképességem az élet különleges ajándéka. Élek vele. A szeretet erejével gyógyítok.

A Nyúl

Nyugodtan alszom, kipihenten ébredek. Csodásak a reggelek. Örömmel ébredek, boldog vagyok egész nap. Minden nap pozitívan gondolkodom. Minden napban valódi örömet találok.

A Sárkány

Nyitott vagyok és elfogadó. Szeretem az embereket, az emberek is szeretnek engem. Mindenkit elfogadok annak, aki. Feltétel nélkül fogadnak el az emberek. Óriási ajándék a nyitottság.

A Kígyó

Nyitott vagyok az ismeretlenre. Örömmel fogadom az újdonságokat. Nagyon vonzó minden változás az életemben. Ajándékként élem meg a változásokat, az újdonságokat. Boldog az életem.

A Ló

Sorsomat én kormányzom. Tudom, merre irányítsam az életemet. Tudatos vagyok, spirituálisan gondolkodom és érzek. Ajándék, hogy önmagam lehetek. Minden helyzetben megállom a helyemet.

A Kecske

Ajándékokat kapok az élettől. Nyitott vagyok minden újra. Örömmel fogadom az élet ajándékait. Megérdemlem a jót, a szépet. Megérdemlem a boldogságot. Mindent megkapok az élettől, amire vágyom.

A Majom

Mindenki szívesen dolgozik velem. Szeretnek a munkatársaim. Szeretem a munkámat, örömmel végzem a rám bízott feladatokat. Ajándék minden nap, amit a munkámban tölthetek.

A Kakas

Napról napra egészségesebb vagyok. A legjobbat adom magamnak. Egészségem a legdrágább kincsem. Vigyázok magamra. Figyelek az egészségemre. Testben, lélekben és szellemben is egészséges vagyok. 

A Kutya

Egyre jobban vagyok. Minden nappal egyre jobb az életem. Ajándék minden nap. Pozitívan gondolkodom és érzek. Élvezem az életemet. Hálás vagyok minden pillanatért. Minden nappal boldogabb vagyok.

A Disznó

Kiállok az igazam mellett. Szeretettel védem az igazamat. Felismerem mások igazát. Képes vagyok kiállni az igazság mellett. Szeretettel minden vitát könnyedén megoldok.

Exit mobile version