Napi kínai horoszkóp 2019. május 25.: Jóságért jóság a hála

nlc | 2019. Május 25.
Jóságért jóság a hála. Jóságért jóság a jutalom. Ma minél több jót adsz másoknak, annál többet jót is kapsz az univerzumtól. Ma érdemes megfogadni a kínai horoszkóp bölcs javaslatait.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Minden jóért még több jót kapsz ma cserében (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Rengeteg lehetőségem van. Nyitott vagyok minden lehetőségre, amikor jót adhatok. Örömmel teszek jót másoknak. Mindennap teszek valami jót önmagamért. Élek a lehetőségeimmel.

A Bivaly

Munkatársaim szeretete körülvesz. Szeretnek, elfogadnak a kollégák. A legjobb helyen dolgozom. Örömmel fogadom el a szeretetüket, örömmel és könnyen mutatom meg a szeretetemet. Szeretem a munkámat.

A Tigris

Szívből adom a legjobbat másoknak. Örömmel teszek jót mindenkivel. Minden jó visszaszáll rám, amit másoknak adok. Boldogan fogadom a jót az életemben. Szívből, szeretettel élem az életemet.

A Nyúl

A változásokkal együtt teljes az életem. Szeretem a változásokat. Örömmel fogadok minden változást az életemben. Mindennap teszek önmagamért. Mindennap teszek a változásokért.

A Sárkány

Könnyedén választom a legjobbat. Megérdemlem a legjobbat. Mindenkinek a tőlem telhető legjobbat adom. Jó dolgokat kapok az élettől. A legjobbat fogadom el. Nem kell beérnem kevesebbel.

A Kígyó

Megbecsülnek és szeretnek. Szeretetre méltó ember vagyok. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Nyitott vagyok minden jóra. Szívesen teszek jót az emberekkel. Ezért is szeretnek engem.

A Ló

Harmónia van körülöttem. Békében, nyugalomban, harmóniában élek. Jóban vagyok magammal, jóban vagyok a környezetemmel. Mindennap teszek valami jót. Magamért. Másokért.

A Kecske

Bízom az univerzumban. Bízom az adok-kapok egyensúlyában. Minden, amit szívből adok, sokszorosan tér vissza hozzám. Az univerzum törvénye működik. Tudom, hogy bármit elérhetek.

A Majom

Elengedem a félelmeimet. Bízom magamban, bízom a lehetőségeimben. Tudom, hogy nincs mitől félnem. Napról napra magabiztosabb vagyok. Képes vagyok megvalósítani a céljaimat.

A Kakas

Mindenki szívesen segít nekem. Mindenkinek szívesen segítek. Segítségemért segítség a hála. Örömmel fogadom mások segítségét. Tudom, hogy bármikor segítséget kérhetek.

A Kutya

Jóságomért jóság a hála. Hálát érzek az életemért. Szeretek jót tenni másokkal. Szeretek örömet okozni a többieknek. Minden jó, amit teszek, visszatér hozzám. A többiek is örömmel segítenek.

A Disznó

Megtalálom a tökéletes megoldást. Minden helyzetben a lehető legjobban cselekszem. Minden megoldás jó megoldás. Minden megoldásból tanulok és fejlődöm. Használom a kreativitásomat.

Exit mobile version