Napi kínai horoszkóp 2019. május 26.: Megbocsátasz mindenkinek?

nlc | 2019. Május 26.
Meg tudsz bocsátani másoknak? És vajon saját magadnak is? Utóbbi talán még az előbbinél is fontosabb a sorrendben. A kínai horoszkóp szerint a mai nap tökéletes lehetőség a megbocsátásra. Ugye élsz vele?...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Ma megbocsáthatsz magadnak és mindenki másnak is (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Testem hatalmas öngyógyító erővel bír. A megbocsátás erejével gyógyítom magamat. A megbocsátás megkönnyebbülést, valódi gyógyulást hoz. Ma elengedem a fájdalmat, elengedem a haragot.

A Bivaly

Megtapasztalom az örömöt. Felhőtlen örömöt, megkönnyebbülést érzek a megbocsátással. Mostantól megélem a valódi örömöt. A neheztelés, a harag helyett a boldogságot választom.

A Tigris

Mindenre jut elég pénzem. Mindenkor van annyi pénzem, amennyire szükségem van. Szeretem és jól kezelem a pénzt. Bőségben élek. Elégedett vagyok a munkámmal. Jól keresek.

A Nyúl

Családomban mindenki szerető szívű. Boldog és meleg szívű családban élek. Szeretem a családomat. Mindenkinek könnyedén megbocsátok. A harag helyett a szeretetre figyelek.

A Sárkány

Tisztelem és szeretem a környezetemet. A legjobb helyen élek. Jól kijövök a környezetemben élőkkel. Szeretem az otthonomat. Lakásom a nyugalom, a béke szigete. Vigyázok a környezetemre.

A Kígyó

Félelmeimet békességre cserélem. Elengedem a félelmeket, megbocsátok magamnak. Biztonságban, nyugalomban, békében élek. Bízom magamban, bízom a lehetőségeimben.

A Ló

Megbocsátok mindenkinek. Megbocsátok magamnak. Bámulatosan könnyebbül meg a lelkem a megbocsátást követően. A megbocsátás felszabadít. Örömet, valódi boldogságot érzek.

A Kecske

Bízom a szeretetben. Tudom, hogy szeretettel bármit elérhetek. A szeretet segít a megbocsátásban. A szeretet ereje minden sebet begyógyít. Szeretem és tisztelem magamat. Megbocsátok mindenkinek.

A Majom

Elégedett vagyok az életemmel. Elégedett vagyok önmagammal. Az elégedettség elégedettséget hoz magával. Minden nappal egyre jobban érzem magamat. Csodás az életem. Jóban vagyok magammal.

A Kakas

Ma mindenkit mosolyra derítek. Ma szívesen mosolygok. Ma különösen jó a kedvem. Mindenkinek örömteli pillanatokat okozok. Ragyog a lelkem, amikor mások is mosolyognak körülöttem.

A Kutya

Szeretem magamat. Értékes és szerethető ember vagyok. Szívesen nézek a tükörbe. Szeretem és elfogadom magamat. Amikor magamat szeretem, másokat is őszintén tudok szeretni.

A Disznó

Minden napom lehet boldog. Minden napomat boldoggá teszem. Minden napban örömet találom. Mindennap tudatosan keresem a szép és boldog pillanatokat. A boldogságról szól az életem.

Exit mobile version