Napi kínai horoszkóp 2019. június 7.: Mit látsz a tükörben?

nlc | 2019. Június 07.
Vajon mit, pontosan kit látsz a tükörben, amikor belenézel? Ki tekint vissza rád? Mennyire szereted, amit látsz? A kínai horoszkóp javaslata szerint ma érdemes másként tekinteni a tükörbe és persze önmagadra is.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Vajon mit látsz a tükörben? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Munkatársaim, ügyfeleim szeretnek. Tudom, hogy fontos a munkám. Szeretem a rám bízott feladatokat. Munkatársaimmal nagyon jól kijövök. Fontos és szerethető ember vagyok.

A Bivaly

Rengeteg lehetőségem van, nekem csak választanom kell. Örömmel választok, örömmel változtatok, örömmel változom. Boldogságom csak rajtam múlik. Döntök és választok. Élek a lehetőségeimmel.

A Tigris

Mindig megtalálom a legjobb megoldást. Mindenkor a tőlem telhető legjobbra törekszem. Jól döntök, megfelelően választok. Bízom magamban, bízom a képességeimben. Bízom a lehetőségekben.

A Nyúl

Napról napra egészségesebb vagyok. Napról napra jobban érzem magamat. Mindennap teszek önmagamért. A legjobbat adom magamnak. Szeretem, akit a tükörben látok. Az egészet választom.

A Sárkány

Kreativitásom végtelen. Bármit képes vagyok megoldani. Bízom a kreativitásomban. Bízom a képességeimben. Mindig vannak jó ötleteim. Minden helyzetben megtalálom a legjobb megoldást.

A Kígyó

Belső szépségem megszépít. Pozitív a kisugárzásom. Szeretem és elfogadom magamat. Szép vagyok, szépnek látom magamat. Jóban vagyok önmagammal. Jóban vagyok mindenki mással.

A Ló

Megérdemlem a bőséget. Meg tudom magamnak teremteni a bőséget. Hiszek az univerzum végtelen bölcsességében. A legjobbat adom magamnak. Egyre jobban és jobban élek.

A Kecske

Szeretem, akit a tükörben látok. Elfogadom és becsülöm magamat. Pozitív az önértékelésem, pozitív a kisugárzásom. Jól érzem magam a bőrömben. Minden nappal egyre jobban és jobban vagyok.

A Majom

A szeretet szemüvegén keresztül nézem a világot. Szeretetben élek. Szeretettel fordulok a környezetem felé. Szeretettel bármit elérhetek. Szeretettel tekintek magamra, szeretettel tekintek a környezetemre.

A Kakas

Hagyom, hogy pozitív elvárásaim megvalósuljanak. Megengedem magamnak a jót. Engedem, hogy csupa jó dolog történjen velem. Elfogadom a jót. Pozitívan tekintek magamra, az életemre.

A Kutya

Szívem ajtaját kinyitom. Megnyitom magamat a szeretetnek. Megérdemlem a valódi szeretetet. Szeretem és elfogadom magamat. Szeretettel gondolok magamra. Megnyitom a szívemet a szeretetnek.

A Disznó

Szabad boldognak lennem. Megérdemlem a boldogságot. Megengedem magamnak az örömet, a boldogságot. Mindennap megjutalmazom magamat. Értékes és szerethető vagyok.

Exit mobile version