Napi kínai horoszkóp 2019. június 13.: Minden egyre jobb, minden egyre jobban alakul

nlc | 2019. Június 13.
Mennyire bízol önmagadban? Mennyire bízol a lehetőségeidben? Bármi is a válaszod, a kínai horoszkóp szerint csütörtökön mantrázd minél többször: minden egyre jobb, minden egyre jobban alakul. Bámulatos fordulat vár rád...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Minden egyre jobb… (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Lepereg rólam a rossz. Minden nappal minden hogyan egyre jobban és jobban vagyok. Egyre jobb az életem. Kívánságom szerint alakul most minden. Előre tekintek, a jóra figyelek.

A Bivaly

Csekkjeim befizetése is engem gazdagít. Örömmel fizetem be a csekkeket. Szeretem a pénzt. Minél több örömet okoz a pénz, annál több van belőle. Egyre jobb és jobb az anyagi helyzetem.

A Tigris

A nyugalom természetes állapotom. Minden helyzetben nyugodt tudok maradni. Minden nappal egyre jobban érzem a belső békét. Jól vagyok, elégedett vagyok. Valódi nyugalomban élek.

A Nyúl

Minden eredményem javul. Minden nappal egyre egészségesebb vagyok. Minden nappal egyre jobban teljesítek. Minden könnyű, minden ragyogó az életemben. Jól érzem magamat a bőrömben.

A Sárkány

Családi ügyeimben a szeretetre bízom magamat. Szeretetben élek. Családomban szeretettel bármit elérhetek. Minden vitát, konfliktust szeretettel kezelek és oldok meg. Boldog a családi életem.

A Kígyó

Bárhol meglelem a harmóniát. Harmóniában élek magammal, harmóniában élek a környezetemmel. Minden a legnagyobb rendben van az életemben. Minden egyre jobb és jobb.

A Ló

Megvalósítom magamban a szellem, lélek és test harmóniáját. Egységben, harmóniában vagyok önmagammal. Világomban minden a legnagyobb rendben van. Hálás vagyok az életemért.

A Kecske

Szeretetemre a párom szeretete a válasz. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Boldog vagyok, hiszen szeretetben élek. Hálás vagyok a páromért, hálás vagyok az életemért.

A Majom

Mindennap fejlődöm. Mindennap teszek önmagamért. Tapasztalataim segítik a lelki fejlődésemet. Minden tapasztalatból tanulok. Minden nappal egyre bölcsebb és tudatosabb vagyok.

A Kakas

Élvezem a mozgást, élvezem a sportot. Jó érzés megmozgatni a testemet. A mozgás valódi örömmel tölt fel. Jól vagyok, mert egészséges vagyok. Minden nappal szebbnek érzem magamat. 

A Kutya

Nyitott vagyok a világra. Nyitott vagyok a boldogságra. Nyitott vagyok az élet lehetőségeire. Szeretem a változásokat. Örömmel fogadok minden változást az életemben. Nyitott vagyok az életre.

A Disznó

Mindennap tanulok valami újat. Mindennap gyűjtöm a tapasztalatokat. Minden nappal bölcsebb és tapasztaltabb vagyok. Tudatosan élem az életemet. Minden a legnagyobb rendben van velem.

Exit mobile version