Napi kínai horoszkóp 2019. június 15.: Szeretet és harmónia

nlc | 2019. Június 15.
Szeretetről, harmóniáról szól a mai nap. A kínai horoszkóp szerint ez a szombat valóban csodásan alakul akkor is, ha párban élsz, de akkor is, ha még keresed a társadat...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szeretetről, harmóniáról szól a mai nap (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Hagyom elmúlni a fájdalmat. Elengedek magamban minden rossz érzést. A mai nap a szeretetről, a harmóniáról szól. Ma tudatosan keresem a szeretetet, a harmóniát az életemben.

A Bivaly

Minden helyzet előre visz. Minden helyzetből tanulok és tapasztalatok. Minden helyzetben felismerem a jót. Békére, harmóniára, szeretetre találok. Az örömteli pillanatokra figyelek.

A Tigris

Beszélek a vágyaimról. Ki tudom mondani az érzéseimet. Bármikor kimondhatom, amit gondolok és szeretnék. Őszintén és szeretettel beszélek. Mindent könnyedén megvalósítok, mert kimondom a vágyaimat.

A Nyúl

Szeretet és harmónia sugárzik belőlem. Szeretetben, harmóniában élek önmagammal és a környezetemmel. Sokan szeretnek, sokan vannak mellettem. Harmóniában van a lelkem.

A Sárkány

Szívem szeretetet ad és kap. Tudok szeretni és el tudom fogadni a szeretetet. Szeretetben, megértésben élek. Béke, harmónia, szeretet vesz körül. Örömmel fejezem ki az érzéseimet.

A Kígyó

Angyalok kísérik minden lépésemet. Érzem az angyalok szeretetét. Minden helyzetben segítenek, támogatnak az angyalok. Sosem vagyok egyedül, mindig velem vannak az angyalok.

A Ló

Van erőm a változtatáshoz. Megteszem a szükséges lépéseket. Örömet, boldogságot, szeretetet hoznak a változások. Örömmel változtatok, örömmel teszek a boldogságomért.

A Kecske

Nevetésem jóra fordítja a rosszat is. Szívből tudok nevetni. A nevetésem, a mosolyom a többieket is mosolyra fakasztja. Szeretek mosolyogni. Jót teszek vele magamnak és másoknak is.

A Majom

Megtalálom a helyemet az életben. Tudom, mi a legjobb nekem. Törekszem a szeretetre, a harmóniára. Szeretem az életemet, szeretem a helyet, ahol élek. Hálás vagyok az életemért.

A Kakas

Barátaimnak szeretetet adok. Barátaim mindig számíthatnak rám. Fontosak a barátaim. Szeretetet, harmóniát kapok tőlük. Szívesen töltöm az időt a barátokkal. Örömmel töltik el a lelkem. 

A Kutya

Tudom, merre van a boldogság. Minden helyzetben meglátom a jót, a pozitívumot. A boldogság belőlem fakad. Jóban vagyok magammal. Jóban vagyok a környezetemmel. Boldog és elégedett vagyok.

A Disznó

A szeretet valóság. A szeretet létező. Tudom, hiszen szeretetben élek. Hálás vagyok minden szeretetért, amit kapok. Szeretem magamat, szeretem a környezetemet. A mai nap a szeretet napja.

Exit mobile version