Napi kínai horoszkóp 2019. június 18.: Valóra válnak a mantrák

nlc | 2019. Június 18.
Vajon mire vágysz igazán, a szíved mélyén? Mi az, amit mindennél jobban szeretnél megvalósítani, valóra váltani? A kínai horoszkóp szerint a mantrák valóra válnak. Ezért is érdemes ma minél többször mantrázni az álmaidat...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Valóra válnak a mantrák (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Felismerem az értékeimet. Értékes és nagyon fontos ember vagyok. Szeret a környezetem. Tudom, hogy mit érek. Büszke vagyok az értékes tulajdonságaimra. Elégedett vagyok magammal.

A Bivaly

Szeretetet küldök a munkahelyemre. Szeretem a munkámat. Örömmel töltöm az időt a munkahelyemen. A legjobb helyen dolgozom. Megérdemlem a munkámat. Megérdemlem, hogy igazán jól keressek.

A Tigris

Szerencsés ember vagyok. Minden célomat meg tudom valósítani. Minden napomat a szerencse kíséri. Szerencsés embernek születtem. Minden helyzetben megsegít a szerencsém.

A Nyúl

Mantráim valósággá válnak. Hiszek a vágyaimban, hiszek a mantrák erejében. Minden, amit igazán szeretnék, megvalósul az életemben. Mantráimmal megvalósítom az álmaimat.

A Sárkány

Életemet pozitív erők irányítják. Hiszek a magasabb rendű erők akaratában. Elfogadom az univerzum ajándékait. Tudom, hogy mindent megvalósíthatok az univerzum támogatásával.

A Kígyó

Elengedem a régi fájdalmakat. Elengedem a múltat. Felszabadul a testem és a lelkem. Napról napra egyre jobban érzem magamat. A fájdalmat szeretetre, örömre cserélem. Egyre jobb az életem.

A Ló

Minden probléma megoldható. Minden problémát képes vagyok kezelni. Higgadt és nyugodt vagyok. Bízom magamban, bízom a lehetőségekben. Mindenkor jó történik velem.

A Kecske

Ki merem mondani a vágyaimat. Örömmel mantrázom a vágyaimat. Vágyaim, a mantráim megvalósulnak. Hiszek a mantrákban, hiszek a vágyaimban. Tudom, hogy bármilyen célomat elérhetem.

A Majom

Változtatok, hogy az életem változzon. Hiszek a változásban. Nyitott vagyok a változásokra. Örömmel változtatok az életemen. Minden változás engem támogat. Változom és változtatok, amikor csak szükséges.

A Kakas

Beengedem életembe a tudatosságot. Tudatosan tekintek magamra, tudatosan tekintek az életemre. Magabiztos vagyok, tudom, mit szeretnék. A spirituális tudatossággal napról napra boldogabb vagyok. 

A Kutya

Minden nap ajándék. Minden nap új lehetőség. Minden napomban találok valami szépet. Örömmel ébredek reggel. Örömmel tekintek az új lehetőségekre. Nyitott vagyok az univerzum ajándékaira.

A Disznó

Jól irányítom az életemet. Tudom, mi a legjobb nekem. Jól döntök az életemben. Vállalom önmagamat, vállalom a sorsomat. A sorsom szerint élem az életemet. A nekem rendelt úton haladok.

Exit mobile version