Napi kínai horoszkóp 2019. június 19.: Rád mosolyog a szerencse

nlc | 2019. Június 19.
Rád mosolyog a szerencse a kínai horoszkóp szerint. Vajon észreveszed, milyen szerencsés lehetőségek vesznek körbe? Legyél ma nyitott... Érdemes lesz.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Rád mosolyog a szerencse (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A múltnak nincs hatalma felettem. Elengedek minden fájdalmas emléket. A jelenre, a jóra figyelek. Szerencsés az életem. Szerencsések a lehetőségeim. Bármit megvalósíthatok a mostban.

A Bivaly

Készen állok a gazdagságra. Nyitott vagyok a bőségre. Megérdemlem a gazdag életet. Szeretem és örömmel fogadom a pénzt. Az univerzum gazdag lehetőségeket hoz elém. Élek velük.

A Tigris

Beléphetek a boldogság világába. Tudom, hogy a boldogság bennem rejlik. Megnyitom a szívemet a boldogságnak. Megérdemlem, hogy igazán boldog legyek. Megengedem magamnak a boldogságot, az örömet.

A Nyúl

Mindenhol szerencsét találok. Nyitott szemmel járok, észre veszem a szerencsés lehetőségeket. Körbe vesz a szerencse. Mindennap használom a szerencsémet. Szuper az életem.

A Sárkány

Lehetőségek vesznek körül. Élek a lehetőségeimmel. Magam vagyok a szerencsém kovácsa. Megvalósítom a lehetőségeimet. Az élet számtalan lehetőséget kínál nekem. Élek a szerencsémmel.

A Kígyó

Boldogan megoldom a feladatokat. Örömmel végzem a munkámat. Szerencsésnek érzem magamat a munkámért. Olyan feladatokat végzek, amiket szeretek. Minden napon szerencsés.

A Ló

Egyre több pénz találja meg az utat hozzám. Megnyitom magamat a pénz energiájának. Szeretem a pénzt. Magamhoz vonzom a pénzt. Napról napra egyre több van belőle. Bőségben élek. Elégedett vagyok.

A Kecske

Öröm és boldogság tölti meg a munkámat. Nagyon szeretem a rám bízott feladatokat. Szeretem a munkatársaimat, szeretem a helyet, ahol dolgozom. Igazán szerencsés vagyok a munkámért.

A Majom

A lakásom békés és meleg kuckó. Otthonom a béke, a nyugalom szigete. Nagyon szeretem a lakásomat, a legjobb helyen élek. Harmóniával tölt fel az otthonom. Szerencsésnek érzem magamat.

A Kakas

Mindennap szánok időt a szeretetre. Mindennap kimutatom szeretteimnek a szeretetemet. Jó érzés szeretni. Szerencsés vagyok, mert szerethetek, és mert szeretnek. Boldog az életem. 

A Kutya

Hálás vagyok a barátaim támogatásáért. Mindenkor és mindenben támogatnak a barátok. Jó emberek között élek. Szerencsés vagyok, mert csodás barátaim vannak. Elégedett vagyok az életemmel.

A Disznó

Szeretet vesz körül. Valódi szeretetben élek. Nagyszerű az életem. Nagyon szerencsés vagyok, mert sokan szeretnek. Szeretem magamat, szeretem a környezetemet. Hálás vagyok az életemért.

Exit mobile version