Napi kínai horoszkóp 2019. június 20. – Ma átléphetsz a siker kapuján

nlc | 2019. Június 20.
A kínai horoszkóp szerint ma átléphetsz a siker kapuján. Vajon észreveszed? Számodra mit jelent a siker? Légy ma résen, mert a siker nem biztos, hogy onnan érkezik, ahonnan várod...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Átléphetsz a siker kapuján… (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Merek változtatni. A változás jó, a változás engem támogat. Örömmel változtatok a sikerért. Nincs miért a megszokott helyzetben maradnom. Előre lépek, változtatok. Sikeressé teszem az életemet.

A Bivaly

Már csak egy lépést kel tennem a szerelmemért. Bátran megteszem a lépést a szerelemhez vezető úton. Lépek és változtatok. Megérdemlem a boldogságot. Megérdemlem a sikeres párkapcsolatot.

A Tigris

Átlépek a sikerek kapuján. Megnyitom magamat a sikernek. Minden nappal egyre sikeresebbnek érzem magamat. Bármit képes vagyok megvalósítani, amire vágyom. Megérdemlem a valódi sikert.

A Nyúl

Életem minden területére pozitív energiát engedek. Pozitívan gondolkodom, érzek és cselekszem. Napról napra sikeresebb és elégedettebb vagyok. Napról napra egyre jobb és jobb az életem.

A Sárkány

A stressz csak illúzió. Könnyeden elengedem magamból a feszültséget. Nincs miért idegeskednem. Minden könnyebben és jobban halad az életemben, amikor nyugodt, kiegyensúlyozott vagyok.

A Kígyó

Mindig mindenből van elég. Bőségben, boldogságban élek. Sikeres vagyok. Bármit meg tudok valósítani, bármit el tudok érni az életemben. Hálás vagyok mindenért, amit az élettől kapok.

A Ló

Bátorítok és támogatok másokat. Mindenkor számíthatnak rám a többiek. Segíteni jó. Támogatásomért segítséget kapok cserébe. Sikeresen irányítom az életemet. Nagyon sokan szeretnek.

A Kecske

Elengedem a negatív gondolatokat. Észreveszem, amikor negatív gondolatok járnak a fejemben, melyeket azonnal pozitív gondolatokra cserélek. Napról napra jobb és sikeresebb az életem.

A Majom

Szeretettel mondom ki az igazamat. Mindenkor szeretettel érvelek. Elfogadom mások javaslatait. Szeretettel kommunikálok. A szeretet erejével bármit elérhetek. Mindenben segít és támogat a szeretet.

A Kakas

Szeretem a szomszédaimat. Jól kijövök a környezetemben élőkkel. A körülöttem élők is szeretnek engem. A legjobb helyen élek. Szeretem az otthonomat, szeretem a környékemet. 

A Kutya

Gyógyító energiák vesznek körül. Szeretetben, harmóniában élek. Nagyon jól érzem magamat az otthonomban. Feltöltenek a gyógyító energiák. Minden nappal egyre jobban érzem magamat.

A Disznó

Megnövelem magamban a boldogságot. Tudatosan törekszem a boldogságra. A boldogság bennem van. Kihozom magamból a legjobbat, a legtöbbet. Jól érzem magamat. Sikeres az életem.

Exit mobile version