Ha nem szeretsz a pároddal összebújni, ez lehet a csillagjegyed

nlc | 2019. Június 28.
Nem mindenki fejezi ki így a szeretetét.

Vannak, akik imádnak egymáshoz bújva aludni, enni, tévézni. Mások nem szeretik, hogy összeizzadnak, hogy elzsibbad a karjuk, vagy csak magát az állandó fizikai közelséget nem kedvelik. Ha te sem szeretnél kis kifli lenni, sanszos, hogy az alábbi 4 csillagjegy egyikének szülöttje vagy.

1. Ikrek

Míg mások kézen fogva járnak, az Ikrek máshogy fejezi ki az odaadását. Nem nagyon tud mit kezdeni az érzésekkel, így az összebújás nem természetes neki. Helyette szívesebben viccelődik vagy játszik társasjátékokat, a romantikát nem feltétlenül érintésekben éli meg.

2. Szűz

Csak mert nem szeret összebújni, még odaadóan szereti a partnerét. Szereti megörvendeztetni a társát, de azt inkább kisebb szolgálatokkal teszi: például kitakarítja a konyhát, vagy vacsorát rendel szerelmének, ha az sokáig dolgozik.

Nem mindenkinek természetes az összebújás. Fotó: Pexels.

3. Bak

A Bak imádja eltervezni, hogy egy randin a szeretett lény milyen programoknak örülne a legjobban – a szeretetét is e tervezgetésen keresztül tudja a legjobban kimutatni. Nem szeret összebújni, mert nem tartja praktikusnak, helyette inkább dolgozik egy kicsit.

4. Vízöntő

A Vízöntő a saját kis világában él, és amit tesz, az a gondolataira, és nem az érzelmeire vezethető vissza. Nehezen fejezi ki az érzéseit, így egy olyan intim dolog, mint egy ölelés vagy egymáshoz bújás, kellemetlenül érintheti.

(Bustle)

Exit mobile version