Napi kínai horoszkóp 2019. július 4.: Meglátod a helyes utat

nlc | 2019. Július 04.
Dönteni nem mindenkor könnyű. Főként, ha több nagyon jó vagy nem a legkedvezőbb lehetőségek közül kell választani. A kínai horoszkóp szerint ma biztosan felismered a lehető legjobb utat...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Melyik a legjobb választás? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szeretem magam. Elfogadom magamat annak, aki vagyok. A leghelyesebb út az önelfogadás és szeretet. Bízom magamban, bízom a lehetőségeimben. Értékes ember vagyok. Megérdemlem a szeretetet.

A Bivaly

Bízom a tehetségemben. Ügyes, okos, tehetséges vagyok. Bízom magamban, bízom a képességeimben. Tudom, hogy bármit elérhetek és megvalósíthatok az életemben. Megérdemlem a dicséretet.

A Tigris

Mindig meglátom a helyes utat. Minden helyzetben a lehető legjobban döntök. Tudom, melyik utat, lehetőséget válasszam. Bátran döntök, bátran lépek a legjobb útra. Elégedett vagyok.

A Nyúl

A szeretet a valóságom alapja. Szeretetben, boldogságban élek. Elfogadom és szeretem magamat. Elfogadom és szeretem a környezetemet. Minden út a szeretetben végződik. 

A Sárkány

Mesébe illő életem van. Boldog és elégedett vagyok. Mindenem megvan, amire csak vágyom. Hálás vagyok az életemért. Megérdemlem a jót, a bőséget, a boldogságot. A legjobb úton járok.

A Kígyó

Minden tudásom engem szolgál. Bízom magamban, bízom a tudásomban. Képes vagyok bármilyen helyzetben helyt állni. Megragadom az élet lehetőségeit. Mindig a legjobbat választom.

A Ló

Minden helyzettel gyarapodom. Minden helyzetből tanulok. Minden helyzet, amit az élet elém hoz, támogat és segít engem. Minden helyzet a legjobb útra terel engem. Felismerem a jeleket.

A Kecske

A bonyodalmakat könnyen megoldom. Mindig megtalálom a legjobb megoldást. Segítek magamon. Jól döntök, jól vezetem az életemet. A sorsom útját járom. Tudom, mi a feladatom.

A Majom

Hátamból elengedem a feszültséget. Elengedem a nehézségeket, elengedem a fájdalmat. Nincs szükségem stresszre. Minden nappal egyre nyugodtabb az életem. Egyre elégedettebb és boldogabb vagyok.

A Kakas

Minden élőlényt tisztelek. Tisztelem és szeretem az életet. Tisztelem magamat, és tisztelettel tekintek a többiekre. Remek emberek között élek. Szeretem és tisztelem a környezetemet. 

A Kutya

Családomat a szeretet vezérli. Valódi szeretetben élek. Szeretem a családomat, szeretem a környezetemet. A szeretet minden helyzetben segít engem és a családomat. Mindenre megoldást nyújt a szeretet.

A Disznó

Mindenkinek a legjobbat adom magamból. Önmagamat adom minden helyzetben. Jó ember vagyok. Szeret a környezetem. Szeretem az embereket. A legjobb úton járok a boldogság felé.

Exit mobile version