Napi kínai horoszkóp 2019. július 10.: Mindent megkapsz, amihez nem ragaszkodsz

nlc | 2019. Július 10.
A kínai horoszkóp szerint mindent megkapsz, amihez nem ragaszkodsz. Valójában, ami a tiéd, azt senki sem veheti el tőled. Amihez viszont túlzottan ragaszkodsz, attól szinte biztosan elszakít az élet... Engedd el, és megkapod, ez a mai napi mantra.

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Engedd el és megkapod – szól a mai napi mantra… (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A világban mindenből van elég. Mindenből jut nekem, amire vágyom. Nem ragaszkodom semmihez és senkihez. Mindent megkapok az élettől, aki az életem része. Tudom, miért érdemes tennem.

A Bivaly

A negatív gondolatokat elengedem. Pozitívra cserélem a negatív gondolatokat. Tudom, hogy mindent megkapok, ami jár nekem. Tudom, hogy napról napra egyre jobb és jobb az életem.

A Tigris

Lelket öntök mindenkibe. Önzetlenül segítek. Önzetlenségemért önzetlenséget kapok cserébe. Nincsenek elvárásaim, ezért kapok meg mindent. Tudom, hogy az élet jó. Tudom, hogy minden úgy a legjobb, ahogy most van.

A Nyúl

Bízom a Teremtőben, bízom a szeretetben. Tudom, hogy az égiek a legjobbat akarják nekem. Bízom magamban, bízom a lehetőségeimben. Mindent megkapok az élettől, amire valóban szükségem van.

A Sárkány

Hálás vagyok a harmóniáért. Hálát érzek minden jóért, amit az életemben kapok. Nincs okom ragaszkodni. Minden és mindenki addig van velem, amíg helye van az életemben.

A Kígyó

Megbecsülést kapok mindenhol. Becsülöm magamat, becsülöm a környezetem. Szeretetemért szeretetet kapok cserébe. Jó dolgok történnek velem, mert hagyom, hogy jó dolgok történhessenek.

A Ló

Minden percben történik valami jó. Hálás vagyok minden jóért az életemben. Észreveszem a jót, a szépet. Mindig történnek velem jó dolgok. Tudatosan figyelek a jóra, a szépre, a boldog pillanatokra. Egyre több van belőle.

A Kecske

A változások értem vannak. Minden változás értem történik. Minden változás előre visz a sorsom felé. Minden változással egyre jobb és jobb az életem. Nyitott vagyok a változásokra.

A Majom

A boldogság ajtaja nyitva áll előttem. Megnyitom a szívemet a valódi boldogságnak. Örömben, boldogságban élek. Megengedem a jót magamnak. Minden jót megkapok az élettől, amire valóban szükségem van.

A Kakas

Elfogadom a gazdagságot. Megérdemlem a valódi gazdagságot és bőséget. Minden jó, minden a legnagyobb rendben. Mindent megkapok, amitől gazdagnak érezhetem magamat.

A Kutya

Megengedem az esélyeknek, hogy valóra váljanak. Észreveszem a lehetőségeket az életemben. Élek az esélyeimmel, élek a lehetőségeimmel. Mindig változtatok, amikor csak szükséges.

A Disznó

Semmihez sem ragaszkodom, mindenem megvan. Mindent megkapok, amire szükségem van. Nem ragaszkodom, könnyedén elengedek. Mindent megkapok az élettől, ami valóban az enyém.

Exit mobile version