Napi kínai horoszkóp 2019. július 15.: Cseréld nyugalomra a feszültséget

nlc | 2019. Július 15.
A kínai horoszkóp szerint a nyugalmad, a lelki béke mindennél fontosabb. Valójában teljesen fölösleges görcsölni, stresszelni, bármi is történjen veled. Változik bármi is ilyenkor? Talán csak annyi, hogy egyre kevésbé érzed jól magadat. Megéri?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Hétfőn mindennél fontosabb a nyugalom, a lelki béke (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Hasznos vagyok. Fontos a munkám. Fontos és értékes ember vagyok. Bízom és hiszek magamban. Szeretnek az emberek, szeretem én is magamat. Hasznos, amit teszek. Szükség van rám.

A Bivaly

A feszültséget nyugalomra cserélem. Ma minden helyzetben a nyugalmat választom. Semmi és semmi sem billent ki a lelki békéből. Kiegyensúlyozott, békés vagyok. Jól érzem magamat a bőrömben.

A Tigris

Érintésem gyógyító erejű. Hiszek a pozitív energiák erejében. Hiszek a szeretetben. Szeretettel gyógyítom a testemet, a lelkemet. Szeretettel gyógyítom a többieket. Minden bajra megoldás a szeretet.

A Nyúl

Bízom magamban. Bízom a lehetőségeimben. Bízom a képességeimben. Tudom, hogy minden helyzetben hely tudok állni. Nyugodt tudok maradni. Ma a nyugalmat választom, történjen bármi.

A Sárkány

Megbocsátom a múlt hibáit. Elengedem a fájdalmat, a stresszt. A megbocsátás felszabadítja a lelkemet. Egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Nincs miért aggódnom. Minden a legnagyobb rendben.

A Kígyó

Könnyen változom. Könnyen és szívesen változtatok. Tudom, mikor kell változnom és változtatnom. Szeretem a változásokat. Nyitott vagyok a változásra. A lelki békére, a nyugalomra törekszem.

A Ló

Fantáziám szárnyalása boldoggá tesz másokat. Remek ötleteim vannak. Szívesen megosztom az ötleteimet másokkal. Örömmel segítek a többieknek. Boldoggá tesz a kreativitás, boldoggá tesz, hogy segíthetek.

A Kecske

Lehetek egészséges. Minden helyzetben az egészséget választom. Figyelek a testemre. A legjobbat adom magamnak. Stressz helyett mindig a nyugalmat választom. Egyre jobban és jobban vagyok.

A Majom

Elfogadom a bőséget. Örömmel fogadom a gazdagságot. Mindennap élményekkel gazdagodom. Mindennap történik velem valami jó. Nyugalomban, bőségben, harmóniában élek.

A Kakas

Szeretettel veszem körül világomat. Szeretetteljes emberekkel élek. Szeretem magamat, szeretem a környezetemet. Körbeölel a szeretet. Érzem a szeretet erejét. Minden helyzetben a szeretetet választom.

A Kutya

Nyitott vagyok, és elfogadó. Nyitott vagyok a világra, nyitott vagyok az emberekre. Sosem ítélkezem. Elfogadom magamat, elfogadok mindenki mást is. Békében élek a környezetemmel.

A Disznó

A párom érintése gyógyító erejű. Békére találok a párom mellett. Hálás vagyok a párkapcsolatomért. Párom gyógyír minden bajra. Szeretetben, boldogságban élek. Mindenem megvan, amire csak vágyom.

Exit mobile version