Napi kínai horoszkóp 2019. július 19.: Valóra válnak a célok

nlc | 2019. Július 19.
A kínai horoszkóp szerint pénteken valóra válnak a célok. Legalábbis jó eséllyel valósítod meg, amit igazán szeretnél. Mi az, amire a legjobban vágysz a szíved mélyén?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Valóra válnak a célok? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Az élet értelmét felismerem. Napról napra tudatosabban élek. Tudom, mi a legfontosabb célom, feladatom az életemben. Szeretem az életemet. Szeretem és elfogadom magamat.

A Bivaly

Boldogság és szeretet jellemzi a kapcsolataimat. Jól kijövök a környezetemmel. Fontosak a kapcsolataim. Ápolom és óvom a kapcsolataimat. Hálás vagyok a szeretetért, amely körbevesz engem.

A Tigris

Céljaimat boldogan valóra váltom. Teszek önmagamért, teszek a céljaimért. Céltudatosan élek. Minden lépéssel egyre közelebb jutok a célomhoz. Tudom, hogy bármit elérhetek, amit igazán szeretnék.

A Nyúl

Tudom, hogy mi a jó a számomra. Mindennap teszek önmagamért. Az életemről magam döntök. Én tudhatom csak, mi a legjobb nekem. Mindig jut időm magamra. Mindig jut időm a boldogságomra.

A Sárkány

Minden napom egyre harmonikusabb. Egyre jobban és jobban érzem magamat. Tudatosan törekszem a békére, a harmóniára. A belső béke, a nyugalom a legfőbb célom. Megvalósítom az álmaimat.

A Kígyó

Szeretetet árasztok a családomra. Szeretetben élek a családommal. Hálás vagyok a családomért, hálát érzek a szeretetért. Családom, a boldogságom a legfontosabb célom. Mindennap teszek a céljaimért.

A Ló

Mindenki örömmel segít nekem. Mindenkinek örömmel segítek. Segítségemért segítség a hála. Örömmel fogadom el mások segítségét. Mindent, amit adok, sokszorosan kapok vissza.

A Kecske

Merem szeretni a pénzt. Jó dolog a pénz. Eszköz, amit nap mint nap használok. Örömmel fogadom a pénzt. Egyre több és több van belőle. Szívesen használom a pénzt. Ez a célja.

A Majom

Gyermeki énem szeretetburokban él. Szeretem és elfogadom magamat. Tudom, hogy szerethető ember vagyok. Megérdemlem a szeretetet. Bőven jut nekem a szeretetből. Boldog vagyok.

A Kakas

Hagyom, hogy testem meggyógyítsa önmagát. Szeretettel gondolok a testemre. A szeretet energiájával gyógyítom magamat. Meglátszanak rajtam a pozitív érzések. Egyre egészségesebb és szebb vagyok.

A Kutya

A mosolyom boldoggá teszi a szerelmemet. Szívesen mosolygok. Jobban érzem magam tőle. Szeretem a páromat, hálát érzek a párkapcsolatomért. Boldog vagyok, mert boldognak látom a páromat.

A Disznó

Könnyedén elengedem a pluszkilókat. Leteszem magamról a fölösleges terheket. Nem kell semmilyen terhet sem cipelnem. Leolvad rólam a bánatháj. Napról napra jobban érzem magamat.

Exit mobile version