Napi kínai horoszkóp 2019. július 20.: Jó emberek vesznek körül

nlc | 2019. Július 20.
A kínai horoszkóp szerint olyan embereket vonzol magadhoz, amilyen te magad is vagy, illetve akik mellett tanulhatsz, fejlődhetsz, egyre tudatosabbá válhatsz. Jó emberek vesznek körül téged is?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Jó emberek vesznek körbe? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Szerelmemmel boldogan élünk. A legjobb társsal élek. Boldog és elégedett vagyok. Hálát érzek a páromért. Megérdemlem az igaz szerelmet. Megérdemlem a boldog párkapcsolatot.

A Bivaly

Minden álmom megvalósul. Minden célomat meg tudom valósítani. Csodás emberek között élek, akik támogatnak, segítenek engem. Szerencsés vagyok. Mindent megkapok, amire vágyom.

A Tigris

Harmóniában vagyok a környezetemmel. Nagyszerű emberek között élek. Szeretem és elfogadom a környezetemet. Hálás vagyok az életemért. A legjobb helyen, a legjobb emberek között élek. 

A Nyúl

Egységben élek az univerzummal. Ismerem az univerzum törvényeit. Örömmel adok, örömmel fogadok el. Hálás vagyok mindenért, amit az univerzumtól kapok. Minél többet adok, annál többet kapok vissza.

A Sárkány

A családi béke valóra válik. Könnyű békét teremteni a családban. Szeretettel beszélek mindenkivel. A szeretet erejével bármit elérhetek. Családommal békében és szeretetben élek.

A Kígyó

Mindenki megdicséri a munkám eredményét. Boldog vagyok, mert elismerik a teljesítményemet a többiek. Megérdemlem a dicséretet. Sokat teszek érte. Örömmel végzem a munkámat, a legjobb helyen dolgozom.

A Ló

Az univerzumban bőség uralkodik. Az univerzum gazdagsága végtelen. Bármikor meríthetek ebből a gazdagságból. Örömmel és szeretettel fogadom a pénzt. Szeretek a pénzzel bánni. Egyre több van belőle.

A Kecske

Rám mosolyognak az idegenek. Szimpatikusnak talál engem a környezetem. Szívesen mosolygok. Mosolyommal szebbé teszem a napomat. Egyetlen mosollyal is jót teszek a többiekkel.

A Majom

Testem meghálálja a törődést, a figyelmet. A legjobbat adom magamnak. Figyelek a testemre, figyelek az egészségemre. Egészségesen és tudatosan élek. Mindennap teszek magamért valami jót.

A Kakas

Jó embereket vonzok magamhoz. Nagyszerű emberek között élek. Szeretem az embereket, ők is szeretnek engem. Remek kapcsolataim vannak. Hálás vagyok a szeretteimért. A legjobb emberekkel élek.

A Kutya

A félelmeim elmúlnak, bátor vagyok. Elengedem a negatív érzelmeket. A jelen pillanatra figyelek. A jelenben boldog és elégedett vagyok. Bátran teszem a dolgomat. Bízom önmagamban.

A Disznó

Napról napra jobban élek. Napról napra egyre boldogabb vagyok. Most minden nagyszerű, minden jó az életemben. Hálás vagyok mindenért, amit az élettől kapok. Egyre elégedettebb vagyok.

Exit mobile version