Napi kínai horoszkóp 2019. július 23. – Szerelmet hoz az univerzum

nlc | 2019. Július 23.
Szerelmet hoz az univerzum. Persze nem biztos, hogy mindenkinek. A kínai horoszkóp szerint boldogságra, valódi szerelemre találhatsz. Hiszel az univerzum erejében?

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Szerelmet hoz az univerzum? (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

A munkámban megtalálom önmagamat. Szeretem a munkámat. Sikeres vagyok a munkában. Kreatív feladatokat végzek. A legjobb helyen dolgozom. Örömömet lelem a munkámban.

A Bivaly

Pénzügyeim harmonikusak. Jól bánok a pénzzel. Mindig be tudom osztani a pénzemet. Szeretem a pénzt. Örömmel használom minden nap. A pénz harmóniát teremt az életemben.

A Tigris

Minden gyermekem sikeres és boldog. Pozitív példát mutatok a gyerekeimnek. Boldog vagyok, mert boldogok a gyerekeim. Hálás vagyok a gyerekeim sikeréért. Örömben, boldogságban élünk.

A Nyúl

Bízom a szeretteimben. Bizalomban, harmóniában, szeretetben élek. Bízom önmagamban, bízom a környezetemben. Jó emberekkel élek együtt. Mindig van, akire számíthatok.

A Sárkány

Hálás vagyok mindenért, amim van. Bőségben, szeretetben, harmóniában élek. Örömteli az életem. Mindennap kifejezem a hálámat. Elégedett és boldog vagyok. Teljes az életem.

A Kígyó

Hagyom, hogy az univerzum szerelmet hozzon nekem. Nyitott vagyok a valódi szerelemre. Bízom az univerzum bölcsességében. Bízom a szerelemben. Szeretek és engem is szeretnek.

A Ló

Nyugalmam boldogságot szül. Nyugodt és kiegyensúlyozott az életem. Boldog vagyok, a nekem rendelt társsal élek. Biztonságos, nyugodt az életem. Harmóniában élek magammal, harmóniában élek a környezetemmel.

A Kecske

Az életemet a harmónia vezérli. Körülvesz a nyugalom, a béke, a harmónia. Minden úgy jó, ahogy most van az életemben. Az univerzum a legjobbat adja nekem. Hálás vagyok a harmóniáért.

A Majom

A hétköznapokat is áthatja a szeretet. Szeretetben, boldogságban élek. Az univerzum a legjobb társsal hozott össze. Bízom az univerzum bölcsességében. Bízom magamban, bízom a páromban. 

A Kakas

Egészségem egyre jobb. Minden nappal egyre jobban érzem magamat. A legjobbat adom a testemnek, a lelkemnek. Figyelek magamra. Törődöm az egészségemmel. Minden helyzetben az egészséget választom.

A Kutya

Megérdemlem a bőséget. Az univerzum végtelen bőségéből bármikor meríthetek. Nyitott vagyok a bőségre, a gazdagságra. Elfogadom az univerzum ajándékait. Hálás vagyok mindenért, amit az élettől kapok.

A Disznó

Hiszek magamban. Hiszek a képességeimben. Napról napra magabiztosabb vagyok. Megtalálom a nekem való feladatokat. A képességeimnek megfelelő munkát végzek. A legjobb helyen dolgozom.

Exit mobile version