Napi kínai horoszkóp 2019. július 27.: Ma meglátod az igazságot

nlc | 2019. Július 27.
Szombaton fontos igazságra derül fény. A kínai horoszkóp szerint ma megláthatod, amit eddig nem vettél észre, vagy valamiért rejtve maradt előtted...

A következő táblázat a születési éveket tartalmazza. Keresd ki a születési évednek megfelelő, kínai horoszkóp szerinti csillagjegyet.

Keresd ki a kínai horoszkóp szerinti jegyedet

Szeretnéd tudni, mi jellemző a kínai horoszkóp szerinti jegyedre? Ezen az oldalon elolvashatsz minden részletet.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

Fontos igazságra derül fény szombaton (iStock)

Ez a mai mantrád a kínai horoszkóp szerint

A Patkány

Mindenben meglátom a lényeget. Mindenben könnyedén felfedem az igazságot. Mindenkor lényegre törően fogalmazok. Őszinte vagyok. Tudom, mi a legjobb az életemben. Erre törekszem.

A Bivaly

Jól osztom be az időmet. Értelmes dolgokkal foglalkozom. Mindig jut időm a szeretteimre, mindig jut időm magamra. Igazságos vagyok, igazságosan szánok időt mindenre és mindenkire.

A Tigris

Biztonságot teremtek a családomnak. Boldog vagyok, mert boldogok a szeretteim. Stabil, őszinte és megbízható ember vagyok. Biztos támaszt nyújtok a többieknek. Mindig lehet rám számítani.

A Nyúl

A társam felé kimutatom az érzéseimet. Megmutatom páromnak, mennyire szeretem. Szeretetemre szeretet a válasz. Mélyen érzek és szeretek. Megérdemlem a páromat, megérdemli, hogy megmutassam az érzéseimet.

A Sárkány

Álmaim valóra válnak. Minden célomat képes vagyok valóra váltani. Elérhető célokat tűzök magam elé. Valóra váltom, amiben hiszek, amit igazán szeretnék. Hiszek magamban, hiszek az álmaimban.

A Kígyó

Családomban mindenki mosolyog. Harmóniában, békében élek a családommal. Szívesen mosolygok. Mosolyomra mosoly a többiek válasza. Nagyszerű családban élek. Van, miért örülnöm.

A Ló

Higgadtan védem meg az igazamat. Minden helyzetben szeretettel beszélek. Ha kell, igazat adok a többieknek. Igazságos és őszinte vagyok. Nem ragaszkodom az igazamhoz, a szeretet sokkal értékesebb.

A Kecske

Örömmel végzem el minden feladatomat. Szeretem a munkámat. Szívesen teszem a dolgomat. Örömmel tölt el minden rám bízott feladat. Jól boldogulok a munkámban. Hálás vagyok az életemért.

A Majom

Kiadásaim engem gazdagítanak. Szeretem használni a pénzt. Nagyszerűen bánok a pénzzel. Örömmel adom ki a pénzt a kezemből, örömmel fogadom. Minden nappal egyre gazdagabbnak érzem magamat. 

A Kakas

Gyermeki énem biztonságban van. Boldog és elégedett a lelkem. Szeretem, és elfogadom magamat. Szeretettel gondolok a belső gyermekemre. Igazán boldog a gyermeki énem.

A Kutya

Hagyom, hogy az univerzum egységét megtapasztaljam. Érzem az univerzum energiáját. Egységben élek az univerzummal. Harmóniában vagyok magammal. Az univerzum támogat a törekvéseimben.

A Disznó

A szeretet állandó része az életemnek. Szeretetben, boldogságban élek. A szeretet mindenre megoldást nyújt. Körülvesz a valódi szeretet. Szeretek és engem is szeretnek. Minden a legnagyobb rendben van az életemben.

Exit mobile version